Щастлива новина в семейството на Марго Роби и Том Акърли

eva.bg 08 July 2024

Актрисата Марго Роби е бременна с първото си дете, съобщават медиите отвъд Океана. Тя и съпругът й Том Акърли бяха заснети от папараци по време на почивка на езерото Комо, където коремчето на Морго се вижда много добре.

Въпреки че актрисата от хитовия филм „Барби“ все още не е потвърдила официално новината, много източници, близки до тях, са я потвърдили пред западните медии.

Това ще е първо дете и за двамата. Те се срещат през 2013 г. на снимачната площадка на филма "Suite Française", където Марго е актриса, а Том работи като асистент-режисьор. Дълго време били приятели, преди отношенията им да минат на друго ниво.

Сключват брак на 18 декември 2016 г. на частна церемония в Байрон Бей, Австралия. Сватбата е в тесен интимен кръг, присъстват само най-близките им приятели и семейство. Двойката успява да запази сватбата си в тайна от медиите и обществеността, като новината за тяхната венчавка става известна едва след като Марго публикува снимка на сватбения си пръстен в Instagram.

Освен че са съпрузи, Марго и Том са и бизнес партньори. Те основават продуцентската компания LuckyChap Entertainment през 2014 г., като част от филмите, които продуцират, са „Saltburn“, „Promising Young Woman“ и „Барби“, разбира се.

1 КОМЕНТАР
1
Емануела
08 July 2024, 13:25

Във филма "Барби" момиченцата убиваха своите бебета-кукли. Такава беше пропагандата, главната роля на която се падна на Марго Роби. А сега тя самата ще има бебе. Някак странно след подобна роля в киното...

ТВОЯТ КОМЕНТАР