Лятно настроение със Съли и доктор Куин

eva.bg 04 July 2024

Снимка: instagram

Актрисата Джейн Сиймур обича да напомня на своите стотици хиляди последователи в Инстаграм в колко добри отношения е с екранната си половинка Джо Ландо.

Да, става въпрос за любимия сериал от миналото „Доктор Куин Лечителката“, откъдето и тръгва дългогодишното приятелство между тях.

Този път тя сподели снимки в профила си от едно лятно парти с много приятели и членове на семейството, където е бил и Джо Ландо, който винаги ще свързваме с ролята на Съли.

„Summertime with Sully & Dr. Mike“ – това написа Джейн Сиймур към снимката.

„Доктор Куин Лечителката“ е един от първите западни сериали, излъчвани у нас, които приковаха пред малкия екран и малки, и големи. Шест сезона, показани в периода от 1993–1998, в които актрисата Джейн Сиймур влизаше в ролята на доктор Микаела Куин, която ежедневно трябваш да се доказва пред жителите на Колорадо Спрингс. Но независимо от неприятностите, до нея винаги беше Съли, готов да я защити с цената на всичко.

Двамата се сприятеляват още преди началото на снимките и остават изключително близки и до днес. Причината е, че си допадат много като семейства, а и децата им се разбират. Джо Ландо със съпругата му Кристин и четирите им деца намират много общи неща с Джейн Сиймур, тогавашния й съпруг Джеймс и близнаците им. Джо и Кристин са заедно и до днес, докато Джейн и Джеймс се разведоха през 2015 година.

Вижте снимки на любимите Джейн Сиймур и Джо Ландо в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР