Какво да сложим в плажната си чанта?

Някои от тези неща са съвсем очевидни, но понякога в нетърпението си ги пропускаме

eva.bg 27 June 2024

Знаете ли, че съществува набор от дузина задължителни и базови неща, които всяка жена е хубаво да има в плажната си чанта? Някои от тях са съвсем очевидни, но понякога в нетърпението си ги пропускаме.

Не се напрягайте от думата „дузина“. Обещаваме ви, че чантата ви няма да тежи много. Просто ще се чувствате уверени, че имате всичко необходимо за пълноценен, здравословен и спокоен ден край морския бряг.

Слънцезащита

Абсолютен must-have за плажа. За да не се окажете без сигурна защита срещу ултравиолетовите лъчи, дръжте крем или лосион с фактор 50 или 30 в плажната си чанта. Напомняме ви, че трябва да нанасяте продукта през максимум два часа и след като излезете от водата.

Балсам за устни със SPF

Ако не винаги, то със сигурност доста често пренебрегваме устните си. Нанасяме крем навсякъде по тялото си, включително на лицето, но устните изискват специална слънцезащита, тъй като тяхната чувствителност е много по-голяма. Потърсете водоустойчив продукт за устни със SPF.

Слънчеви очила

Слънчевите очила не са само моден аксесоар, те осигуряват надеждна защита, ако сме ги избрали правилно. Освен това никой не обича бръчките, които неминуемо се образуват, когато присвиваме очи заради ярките слънчеви лъчи.

Лятна шапка

Подобно на очилата, шапката също може да допълни плажния ви стил и визия. По-важното е, че с нейна помощ ще си спестите неприятности. Колкото и да обичаме лятото, високите температури и парещите слънчеви лъчи могат да развалят и най-хубавата почивка, затова не рискувайте. Ако си вземете широкопола шапка от рафия, тя ще предпазва лицето и раменете.

Бутилка с вода

Сигурно си представяте бутилка с вода с температура около 30 градуса. Ще ви споделим една малка тайна. Напълнете бутилката до половината и я сложете във фризера за през нощта. На сутринта допълнете. Ледът ще поддържа водата студена, същевременно ще можете да пиете. Добрата хидратация през лятото е всичко.

Плажна кърпа

Кърпите от микрофибър съхнат бързо, а най-хубавото е, че за разлика от обикновените хавлиени кърпи, в тях не се набива пясък. Друг техен огромен плюс е, че в сгънато положение са много компактни и не заемат почти никакво място в багажа и в плажната чанта.

Бельо

Сложете чифт бельо в плажната си чанта. Повечето хора се прибират по бански от плажа, но има случаи, в които бихте предпочели да не усещате мокрия бански. Само до 30 юни при покупка на 2 артикула Lisca вторият е с 50% отстъпка. Важи до изчерпване на количествата. Промоцията е валидна за всички артикули от колекция дамско бельо пролет-лято 2024.

Скрънчи и четка за коса

Най-удобно е да оформим косата си в небрежен кок, но почти винаги след плуване се случва да я развържем, за да я оправим допълнително. Няма нищо неестествено в това да имате и четка за ресане и да я използвате по предназначение на плажа. Така ще избегнете и неприятните заплитания в края на деня.

Мокри кърпички

Ако ще се разхождате, преди да можете да си вземете душ, просто избършете лицето си с подходяща мокра кърпичка. Така ще се почувствате освежени. Няма защо да се примирявате с дискомфорта от лепкавата заради слънцезащитния крем и изпотяването кожа.

Книга

Преди да потеглите към морето, отбийте се в някоя книжарница, за да си изберете нещо сред най-новите предложения за увлекателно лятно четиво. Ние обичаме истински книги от хартия, чиито страници можем да прелистваме с ръка. Това е част от удоволствието. А като се върнем, пясъкът между страниците ще ни напомня за ваканцията и приятните емоции.

Безжични слушалки

Не знаем за вас, но ние обичаме през лятото на плажа да се изключваме. Освен това всяко лято идва със своя саундтрак. Създайте си го в плейлист и се потопете в музиката, без която никой не може.

Резервен чифт бански

Разбира се, че ще си вземете резервен чифт бански. Все пак лято е, дните са дълги, плажовете – много, запознанствата – изненадващи и интересни, партитата – безкрайни.

1 КОМЕНТАР
1
fyodorovg
28 June 2024, 14:31

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР