Лято като никое друго. С Tommy Hilfiger

Колекция „Brave New Spirit“ предлага всичко необходимо, за да имаме свежо, стилно, красиво и незабравимо лято

eva.bg 14 June 2024

Лекота, оптимизъм и непреднамерена елегантност, съчетана с чувственост.

Това с радост и нетърпение откриваме в пролетно-лятната колекция на американския бранд, за която сме ви разказвали, а сега я разглеждаме от един по-практичен ъгъл.

За офиса и за града в горещите дни и месеци, за събирания на по питие с приятели и близки, за парти, за пътувания и безгрижна ваканция край морския бряг – колекция „Brave New Spirit“ на Tommy Hilfiger предлага всичко необходимо, за да имаме свежо, стилно, красиво и незабравимо лято.

Спортните кройки са на пръв поглед преобладаващи, но се забелязва и значителна доза женственост, постигната по много изящен начин, най-вече чрез силуетите и материите.

При моделите от дамската колекция силуетите са прекроени с оглед на балансирани пропорции, обгръщащи нежно и чувствено ханша.

Наслояването е на фокус, защото винаги е добре да сме подготвени за променливо време. Layering техниката е възможна този път с прилепнали поли в комбинация с по-спортни блузи, както и с класически блейзъри върху ефирни рокли – любим аутфит!

Роклите са в нови дължини и форми, а материите са лен, органичен памук и драпиран лиосел. Искаме ги всичките, защото са толкова различни една от друга!

Плетивата запазват своето място сред актуалните модели, а най-хубавото е, че идват в свежи, ярки цветове и разнообразни текстури. Не можем да се откажем и от вечната комбинация черно & бяло, символ на минимализъм и изисканост.

Цветовете варират от смели пролетни тонове до меки пастели. От ретро абстрактни щампи и зелено през емблематичните за бранда червено, бяло и синьо до приглушени нюанси и карето gingham, колекцията съчетава спортни визии, обемни текстури и приятни на допир материи.

Панталоните, разбира се, са сред задължителните ни модни оръжия за офиса през лятото. Tommy очевидно знае това и не ги е пренебрегнал.

Комфорт, функционалност, стил, класа и чувственост – какво повече ни е нужно за предстоящото лято?

За малко да забравим нашите половинки! В мъжката колекция класиката среща динамичната спортна естетика, а ярките цветове привличат светлината на прожекторите, задавайки тона за сезона. Не се страхувайте от розовото!

Полото, памучните ризи, ленените панталони и якето Portland вдъхват нов живот на любими модели. Ежедневните силуети идват с нови вариации на логото TH Monogram, забележими принтове и акценти в червено, бяло и синьо.

Очертава се лято като никое друго! С новата пролетно-лятна колекция „Brave New Spirit“ на Tommy Hilfiger.

Моделите от колекцията можете да откриете в магазините на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center, както и на tommy.com

1 КОМЕНТАР
1
adenarerr
14 June 2024, 21:01

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР