Вълнуващо лято с колекцията бански костюми на PALMERS за 2024

03 June 2024

Снимка: пресофис на марката

Вече всички са заети с планирането на заслужената си лятна ваканция. Без значение дали дестинацията е далечна страна или просто най-близкият плувен басейн – бански в класически стил от две части или ултрамодерни модели с „mesh” или “lurex” ефекти са част от летния ни гардероб. Колекция лято 2024 бански костюми на PALMERS не само обещава вълнуващо лято, но също така представя тенденциите, които ще доминират това лято на плажа.

Тези, които обичат цветовете и през летния сезон, ще открият, че PALMERS има много изненади. Модното лято на 2024 отново е наситено с ярки цветове.

Жените, които искат да привлекат погледи на възхита на басейна или плажа, ще се окажат разглезени от избора си с колекцията PALMERS за сезона със сериите „Boho Paisley“и “Flower Shimmer”. 

За почитателките на анималистичните принтове серията „Classic Leopard“ със своите леопардови щарки ще им гарантира максимум стил и ще ги удиви с четири различни модела. Серията „Summer Swirl“ в геометричен принт или едноцветен вариант в оранжево ви предлага свежа визия за слънчевите дни.

Тези, които предпочитат класическите едноцветни бански, могат да изберат „Biarritz Basics“, “Ocean Waves” и “Lurex Crinkle”. Последната серия се състои от комплект бикини и бански с висока талия с истинска ретро визия, който също е основен, ключов елемент от настоящата кампания на PALMERS. А тези, които искат да се потопят в блестящия нощен живот на плажа, могат да изберат „Privee Beach“и “Bora Bora Black” в класическо черно.

Колекцията лято 2024 на PALMERS включва всичко необходимо за един стилен ден на плажа.От бикини през парео до лек кафтан. С декоративните аксесоари на чашките и практичните детайли като подвижни подплънки и регулируеми презрамки ви предлагаме перфектната комбинация от стил и функционалност.

Потопете се в лятото с вълнуващите модели бански костюми на PALMERS в магазините на бул. Витоша 66, Сердика Център или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР