1, 2, 3 и блясък за косата си вземи!

С новата линия грижа за коса ELSEVE Glycolic Gloss

eva.bg 15 June 2024

Красотата на жената е закодирана в нейната коса. А красивата коса е здравата коса.

Какво условие трябва да е изпълнено, за да наречем една коса здрава и красива?

Според експертите: „Сияйният блясък е незаменима част от здравия вид на косата“.

Когато косата е повредена, кутикулата й се подрежда неравномерно. Повърхността на косъма става груба, с ограничена способност да отразява светлината. Припомняме, че кутикулата на косъма съставлява външния слой на косата. Всяка отделна кутикула припокрива друга, и така до самия край на всеки косъм. Освен че предпазва вътрешните слоеве на косъма, кутикулата контролира и колко вода и овлажняване влиза в косата. Блясъкът на косата се дължи на клетките на кутикулата, от равномерната им и стабилна подредба. Когато балансът е нарушен, косата изглежда безжизнена, неравна и без блясък.

Здравата коса, от друга страна, има гладка повърхност с безупречно гладки кутикули, които отразяват светлината и придават така желания сияен блясък.

На база задълбочени проучвания и 5-годишни разработки екипите на L’Oreal достигат до иновативна формула, която възстановява способността на косата да отразява светлината. За първи път марката ELSEVE на L'Oréal използва гликолова киселина за грижа за косата, за всеки тип коса. Това е съставка, която работи за постигане на гладкост и блясък на косата.

1, 2, 3 и блясък за косата си вземи!

1.

Почистете отлично косата си с помощта на шампоана ELSEVE Glycolic Gloss. Обогатен е с 2% [Комплекс за блясък] с гликолова киселина. Подходящ е за ежедневна употреба.

2.

Направете косата си по-гладка с помощта на балсама ELSEVE Glycolic Gloss. Съдържа 11% [Комплекс за блясък] с гликолова киселина. Интензивно изглажда повърхността на косъма.

Нанесете върху мокра коса и оставете да подейства за 3 минути. След това изплакнете.

3.

5-минутната ламинираща грижа ELSEVE Glycolic Gloss е най-концентрираният продукт от тази линия и съдържа до 17% [Комплекс за блясък] с гликолова киселина. Благодарение на уникалната си pH стойност формулата прониква в косъма и осигурява необходимата грижа за изглаждане и изравняване на кутикулата.

Нанесете след балсама като маска за коса и оставете да подейства за 5 минути. След това изплакнете.

ТЕСТ

Ето какво казват 86 жени, които са тествали шампоана и балсама в продължение на 10 дни.

85% от жените потвърждават, че косата им изглежда по-здрава. 78% от жените споделят, че косата им изглежда по-бляскава от всякога. 83% от жените казват, че имат изключително гладка коса след употребата на продуктите.

1.

Представете си слънчевите лъчи, играещи в кичурите на косата ви.

2.

Докоснете косата си и усетете с пръсти жизнеността и гладкостта й.

3.

Блясъка на косата ви всички го виждат вече!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР