Компактно, леко и с отличителен елегантен дизайн

Последно поколение glo™ HYPER Pro идва у нас с иновативен дигитален дисплей

09 May 2024

Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България

Снимка: пресофис на марката

Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER Pro стъпва на българския пазар в средата на месец май тази година. Последната версия на иновативната технология за нагряване е по-интуитивна* и идва у нас с нов дигитален дисплей Smart LED (EasyView), който показва важна информация относно избран режим на нагряване, време до началото на сесията, продължителност на сесията, както и ниво на заряд на батерията.

glo™ HYPER Pro предоставя на пълнолетните потребите улеснен начин на смяна на режима на нагряване – Стандартен или Ускорен (Boost). Стандартният режим при този модел е оптимизиран и предлага по-дълга сесия**. Новото устройство е компактно, леко* и е с отличителен елегантен дизайн, като пълнолетните български потребители ще могат да избират между четири изискани цвята на модела.

 

„Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER Pro, в България затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания в изграждането на A Better Tomorrow и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето***“, коментира Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

glo™ HYPER Pro ще се предлага в специализираните glo магазини в големите търговски центрове в страната, сред които: The Mall, Paradise Center и Serdika Center в гр. София; Mall Galleria – гр. Бургас, Grand Mall – гр. Варна и Mall Plovdiv – гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на www.myglo.bg

 

glo™ не е без риск и е само за пълнолетни. При употребата му се консумира никотин – вещество, което води до пристрастяване.
*В сравнение с предишни модели на устройтвa glo™ HYPER X2 и glo™ HYPER Air.
**В сравнение със Стандартен режим при glo™ HYPER X2.
***Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР