Каубойският имидж на Бионсе

eva.bg 03 April 2024

Бионсе упорито преследва новата си цел – да се наложи на кънтри сцената. След като певицата разкри, че новият й албум ще е в тази нова за нея стилистика, последваха противоречиви мнения.

По принцип американците се противопоставят на идеята цветнокожи звезди да изпълняват кънтри музика. Но когато става въпрос за Бионсе, сме сигурни, че постепенно и упорито може да спечели сърцата на всички. Дори ако промени емблематичния текст на „Jolene“ на Доли Партън, както стана ясно, че е направила.

От имиджова гледна точка Бионсе не спира да налага кънтри визията си. От обложката на албума, през корици на списания и всичките й публични изяви – певицата залага на много, много кънтри тоалети.

Дори наскоро за получаване на музикална награда излезе на сцената в кожен кънтри костюм на Versace и всички за пореден път се убедиха колко секси може да е кънтри стайлингът.

В галерията ни сме събрали куп други доказателства за това, защото Бионсе смени доста визии и всеки път освен кънтри, е и много секси. Вижте я.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР