Какво принуди Кейт да разкрие пред света заболяването си

eva.bg 02 April 2024

Снимка: getty images/guiliver

Новината за онкологичното заболяване на Кейт Мидълтън разтърси целия свят, особено след няколкомесечните спекулации относно това какво всъщност се случва с нея и защо никой не я е виждал.

Сега става ясно, че не само натискът на обществото относно случващото се с нея е причина Кейт да застане пред всички и с кратко видеообръщение на 22 март да разкрие диагнозата си и лечението, което й предстои.

Медиите на Острова разкриват, че всъщност в болницата не успели да опазят в тайна заболяването й и станало ясно, че съвсем скоро всичко щяло да изтече в публичното пространство. Затова и взели решение да изпреварят случващото се.

Към двореца Кенсингтън вече били отправени запитвания за коментар относно слуховете и непотвърдените информации, че принцесата на Уелс се бори с рак. Така че те или трябвало да коментират източниците на медиите, или сами да кажат на света в едно безпрецедентно за монархията изявление.

По принцип кралските особи пазят в тайна всичко, свързано с медицинското им състояния, рядко коментират и споделят. Така че изявлението сега на Кейт бе нещо напълно ново за монархията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР