Край на спекулациите. Кейт разкри, че се бори с раково заболяване

eva.bg 22 March 2024

Няколкомесечните спекулации относно случващото се с Кейт Мидълтън и причината да не е виждана на публично място от декември миналата година приключиха. За съжаление, причината за отсъствието на принцесата на Уелс е наистина сериозна.

В специално обръщение, записано в Уиндзор тази сряда, Кейт разкрива, че след направената й през януари коремна операция лекарите са открили раково заболяване. Това е наложило да се подложи на химиотерапия.

Принцесата не навлиза в детайли относно вида на рака и в кой стадий е. Нито пояснява каква точно е била коремната операция.

42-годишната Кейт Мидълтън обаче пояснява, че със семейството й са имали нужда от уединение, трябвало е време, за да решат по какъв начин най-добре да кажат на трите си деца и да ги уверят, че всичко с нея ще бъде наред.

„Трябваше ни време, за да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луи по подходящ за тях начин. Както и да ги уверим, че аз ще бъда добре.

Аз с всеки ден ставам все по-силна. Фокусирам се върху това, което ще ми помогне да се излекувам“, казва Кейт във видео обръщението.

Тя допълва, че новината за заболяването й е била "истински шок" за тях. В момента е в начален етап на лечението си и помоли за време и лично пространство, за да може да завърши успешно курсовете химиотерапия.

Припомняме, че в момента и крал Чарлз III се бори с рак. Заболяването му бе открито при планиран преглед на простата. Той също е подложен на химиотерапия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР