Брус Уилис на 69 и с любовта, без която никой не може

19 March 2024

Снимка: instagram

Брус Уилис навърши 69 години обграден от своите безценни и любими момичета. Въпреки напредналата деменция и неспособността му да се изразява вербално, той със сигурност е усетил любовта на жените около него.

Настоящата му съпруга Ема, от която има две момичета на 11 и на 9 години, пусна в Инстаграм снимка на Брус, прегърнал внучката си Луета. С него го дари дъщеря му Румър, която пък е от брака му с Деми Мур. От нея има още две дъщери, които са силно привързани към Брус и са насреща за всичко, с което биха могли да помогнат. Най-вече любов, подкрепа и прегръдка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

„Да си обгърнат от тези ръце е най-сигурното място на света“, написа Ема към снимката на Брус и внучката му. „Той е истински джентълмен. С толкова любов, която дава и споделя… Честит рожден ден, любов моя! Ти си дар, който продължава да дарява.“

Гледайки тази снимка имаме усещането, че любовта може да премине през всичко, дори през деменцията, и да достигне до този, до когото трябва.

„Боготворя жените. Винаги съм се чувствал сигурен, когато съм край тях“, заяви преди време Брус Уилис. „Жените са много по-умни от мъжете – преди много време прозрях този факт. Затова и те трябва да са начело на всичко, те трябва да ръководят. Според мен президентите на всички държави трябва да са жени. Мъжете не могат да се съревновават с тях, те просто преминават през живота и забъркват каша след каша“, казва още той.

Честит рожден ден на този прекрасен мъж, баща и дядо. В галерията ни сме събрали снимки, припомнящи ни колко любим актьор е на милиони хора, колко харизматична личност и какъв впечатляващ мъж, съпруг, баща.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР