В дома на София Вергара

Все още се будя сутрин с мисълта: Не мога да повярвам, че това е моят живот!

eva.bg 07 February 2024

Снимка: instagram/Architecture&Design/SofiaVergara

София Вергара пусна екипа на Architectural Digest в дома си, благодарение на което и ние имаме шанса да видим къде живее актрисата, която в момента е особено актуална покрай ролята на Гризелда - колумбийската кралица на кокаина, в едноименния сериал на Netflix.

Актрисата признава, че когато преди години купува имението, то изобщо не й харесало като архитектура, но пък тя видяла потенциала в него.

„Имаше арки върху арки, всички с колони. Чувствах се като в замък в Трансилвания“. Но пък разположението беше перфектно и ми хареса, че може да се види пейзажа от всяка стая. Вярно, че тогава нямаше какво толкова да се гледа, защото липсваше градина за гледане, но пък аз вече знаех какво ще направя, за да превърна това имение в свой дом“, споделя Вергара.

Оказва се, че актрисата изобщо не е фен на многото цветове в интериора. Тя дори признава, че ако зависело само от нея, всичко щяло да е бяло. Но дизайнерката, която наела, все пак вкарала и цвят в интериора, макар и доста по-обрано.

Що се отнася до мебелировката, Вергара имала едно основно условие – да е място, в което да се чувстваш уютно, а не като в музей. Дом за живеене, не само за показване.

„Не се притеснявам да харча пари. Но искам да са за нещо практично, а не за неща, които са там, за да изглеждат добре. Не исках мебели, които са толкова ценни, че хората да се страхуват да ги използват и да им се наслаждават“, казва Вергара.

Вижте резултата в галерията ни. Специално внимание обрънете на гардероба й и броя на обувките в него. Признаваме, че леко позавидяхме.

И въпреки че София Вергара не готви, тя често посреща гости, защото обича да се забавлява в компания. „Много обичам да декорирам за партита, да подреждам красиви маси, да виждам как гостите се наслаждават на дома ми. Приятелите ми от Колумбия само си търсят повод, за да дойдат. Има нещо в тази къща, което кара гостите да искат да останат по-дълго. Специална е. Все още се будя сутрин с мисълта: Не мога да повярвам, че това е моят живот!“ – обобщава накрая Вергара.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР