Майли Сайръс смени 5 тоалета на наградите Грами, но ТАЗИ рокля впечатли всички

eva.bg 05 February 2024

Снимка: getty images/guiliver

Наградите Грами трябваше да бъдат вечерта на Тейлър Суифт, но Майли Сайръс успя да отклони светлините на прожекторите в своя посока и до голяма степен засенчи конкурентката си.

Освен, че й отмъкна статуетката в категорията за Запис на годината, тя блесна с избора си на тоалети за церемонията, на която имаше и изпълнение на живо – световния хит „Flowers“.

Зашеметяваща беше появата й на червения килим в началото на звездната музикална вечер. Роклята, която беше избрала, сякаш бе направена изцяло със златни безопасни игли.

Да, много беше на показ, но пък в нощта на Грамитата никой не се притеснява от това да показва повече плът.

Роклята е направена изцяло от метал и е дело Maison Margiela, по-специално на креативния директор на бранда John Galliano. Тоалетът е специално създаден за Майли.

Някои модни критици нарекоха роклята „секси женски вариант на гладиаторско облекло“. Други оприличиха Майли на гръцка богиня, трети сравниха роклята с мрежа.

Тази уникална рокля от златни безопасни игли бе един от петте тоалета, които Майли Сайръс смени в рамките на церемонията.

Тя излезе да вземе наградата за поп соло изпълнение облечена в блестящ черен гащеризон с голяма цепка в областта на бюста, след това се преоблече в сребриста винтидж рокля за изпълнението на живо.

После пак в черен гащеризон, а за приемането на наградата за запис на годината бе в кафява рокля с пайети на Gucci с едно рамо.

Вижте я в галерията ни, където сме събрали снимки от петте й визии.

Друг интересен детайл в стайлинга на Майли Сайръс беше прическата, която обаче събра по-скоро негативни коментари, отколкото позитивни отзиви.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР