Пенелопе Крус – за новия си филм „Ферари“ и старата си любов Хавиер Бардем

В интервю за американското издание на Elle актрисата разказва за травмиращото преживяване, което е имала като дете със сестра си Моника.

eva.bg 21 January 2024

фотография: @elleusa (Instagram)

Пенелопе Крус е на корицата на новия брой на американското издание на Elle. В пространно интервю тя споделя, че за нея е било истинско предизвикателство да изиграе ролята на Лаура, съпругата на автомобилния предприемач Енцо Ферари.

Като 8-9-годишно дете автомобил блъска сестра й пред очите й. „Беше много травмиращо за мен, защото я видях да губи съзнание" - спомня си Круз.

Актрисата разказва и за връзката си със съпруга си, актьора Хавиер Бардем, и как двамата се справят с отглеждането на двете им деца  - 12-годишния Лео и 10-годишната Луна. Опитвайки се да ги предпазят от всички опасности, които крие интернет, двамата с Бардем са решили, че на наследниците им е рано да имат както профили в социалните мрежи, така и телефони.

Според испанската звезда съзнанието на децата все още е в етап на формиране и затова сега са най-податливи на всевъзможни манипулации. „Смятам, че това е жесток експеримент върху децата и тийнейджърите“ – смята Пенелопе. Затова пък, по думите й, децата им едва ли страдат от липсата на непрекъснат интернет достъп, тъй като баща им е истински TikTok на живо – пее, тацува страхотно и имитира всички звезди.  

Крус споделя с аудиторията на изданието и своите възгледи за остаряването. Твърди, че още от 25-30 годишна журналистите й задават въпроси на тази тема. "Тогава бях по-притеснен. Сега, когато съм на 50, поне има смисъл и не звучи абсурдно“ – признава тя. Въпреки че вече с радост събира приятели, за да отпразнуват заедно рождения й ден, споделя, че все още не винаги знае какво да отговори на подобен въпрос. Затова понякога просто предпочита да замълчи.

1 КОМЕНТАР
1
517ronalda
22 January 2024, 10:33

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

ТВОЯТ КОМЕНТАР