И се роди звезда! Брадли Купър с дъщеря си на червения килим

Един горд татко

eva.bg 13 December 2023

Снимка: getty images/guiliver

Брадли Купър има много поводи за гордост тези дни покрай успехите на втория му режисьорски филм „Маестро“ и предстоящите му премиери из цял свят. Снощи в Лос Анджелис обаче той застана на червения килим не само като успешен режисьор и актьор, но и в ролята на горд баща.

Заедно с него за премиерата на „Маестро“ в Ел Ей беше 6-годишната му дъщеря Леа. Тя е плод на любовта му с Ирина Шейк, с която обаче вече не са двойка.

Малката Леа явно носи в гените си любовта към светлините на прожекторите, защото с такова удоволствие позира пред събралите се фотографи, че изобщо нямаше нужда Брадли Купър да я държи за ръка.

Това е дебют за малката красавица на червен килим. И за този звезден миг я бяха облекли в рокля с леопардов принт и златни пантофи. А по сините очи няма как да сбъркате кой е баща й.

Вижте снимки от червения килим в галерията ни. Специален гост на премиерата освен 6-годишната Леа беше и Лейди Гага, която бе там, за да подкрепи Брадли Купър.

Доста ще говорим и гледаме Брадли Купър през идните месеци след като стана ясно, че новият му филм „Маестро“ е сред фаворитите на наградите „Златен глобус“, а това означава, че ще бъде и сред претендентите за Оскар.

Лентата, която е втори режисьорски опит на Брадли Купър след „Роди се звезда“, разказва за легендарния композитор и диригент Ленард Бърнстийн. Купър освен режисьор е и в главната роля. Може да се похвали с номинации „Златен глобус“ в категориите за най-добър филм, най-добър актьор в главна роля (Брадли Купър), най-добър режисьор (Брадли Купър) и най-добра актриса в главна роля (Кери Мълиган).

X

1 КОМЕНТАР
1
Не казвам
16 December 2023, 14:03

Детето е хубаво, но роклята е ужасна, кичозна и нелепа!

ТВОЯТ КОМЕНТАР