Семейството на Брус Уилис: Всеки ден може да му е последен

eva.bg 08 December 2023

Снимка: instagram

Семейството на Брус Уилис живее с пълното съзнание, че всеки ден може да е последен за актьора и се стремят да прекарват колкото се може повече време с него.

След като през март 2022 те разкриха, че Уилис страда от афазия, в следствие на което имал проблеми с говора, година по-късно стана ясно, че състоянието му е прогресирало до фронтотемпорална деменция.

За съжаление на семейството си много бързо 68-годишният актьор започна да губи не само способността си да говори, но и да разпознава хората около себе си, да разбира къде се намира и какво се случва.

Обикновено продължителността на живота на пациенти с такава диагноза е между шест и осем години, но при някои случи спада и до две години.

Това е и причината сега близките да прекарват колкото се може повече време с него – „Наясно сме, че всеки ден може да му е последен“.

 

Брус Уилис е обграден само от обичащи и грижовни жени - 45-годишната му съпруга Ема и двете им дъщери на 11 и 9 години, както и бившата му съпруга Деми Мур, дъщерите му от нея Румър на 35 години, Скаут на 32 и Талула на 29.

Наскоро Брус Уилис стана и дядо за първи път. Тази година дъщеря му Румър го дари с първо внуче.

Въпреки че както самите те споделят, той все по-рядко ги разпознава, когато това се случи, е истински дар.

„Брус има добри и лоши дни. За съжаление през последните два месеца лошите са много повече от добрите“, разкрива настоящата му съпруга Ема. И допълва: „Независимо от всичко, аз съм благодарна, че имах късмета да познавам и изживея такава любов“.

Наближава Коледа. Не забравяйте да благодарите за любовта на хората около вас!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР