Тейлър Суифт и светлината, която носи

eva.bg 07 December 2023

Тейлър Суифт бе избрана за Човек на годината от списание Time. Престижната титла се връчва всяка година от изданието, за нея се борят както звезди от шоубизнеса, така и политици, учени, представители на социалната сфера.

Главният редактор на Time посочва много причини за тазгодишния си избор, сред които са безспорните успехи на американската певица – нов албум и световно турне, радващи се на огромен интерес и донесли милиони долари печалба.

Ние обаче сме впечатлени повече от другите доводи, извън безспорните професионални постижения на Тейлър Суифт.

А именно: „Тя е един от малкото хора, които са едновременно и създатели, и главни герои в собствената си история. Намира начин да прескача граници и да бъде източник на светлина!“

Списанието пусна три корици на Тейлър Суифт, сред които наш безспорен фаворит е тази с котката й, известна с името Бенджамин Бътън.

Суифт има три котки – Мередит Грей, която осинови през 2011 година, Оливия Бенсън, която се присъедини към семейството й през 2014 година и Бенджамин, който тя осинови като бебе през 2019 година, след като снима с него един от клиповете си.

Ще припомним, че котката Оливия Бенсън намери място в Топ 3 на най-богатите домашни любимци тази година, заработвайки състояние от близо 100 милиона долара. Ако се чудите как четириногата красавица е успяла да спечели толкова, то отговорът е – участия в клипове, реклами и постове в социалните мрежи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР