На прием в Бъкингамския дворец

eva.bg 06 December 2023

Снимка: getty images/guiliver, instragram

Скандалът с расистките коментари по адрес на децата на Хари и Меган е в разгара си, а това е причина цялото кралско семейство да демонстрира единство и широки усмивки, сякаш нищо не се е случило.

Както вече стана ясно, човек от обкръжението на Меган и Хари написа книга, в която разкрива подробности за отношенията между Хари и Уилям, за държането на Кейт Мидълтън, за причините принц Хари и съпругата му да решат да напуснат кралския двор и да заживеят в САЩ. Най-пикантната подробност от кухнята обаче са имената на хората от кралското семейство, които са изразили притеснения относно цвета на кожата на бъдещите деца на принц Хари и Меган Маркъл. Както вече стана ясно, според въпросния автор на книгата, това са Кейт Мидълтън и крал Чарлз III.

Е, бурята е в разгара си, знаем, че кралската фамилия отново ще оцелее и нищо сериозно няма да последва, но за да минимализират имиджовите щети, зачестиха публичните ангажименти с цел насочване на вниманието в друга посока.

Кейт многократно тези дни участва в социални и благотворителни инициативи. А снощи цялото кралско семейство бе домакин на дипломатически прием в Бъкингамския дворец.

Крал Чарлз III, кралица Камила, принцът на Уелс Уилям и принцесата на Уелс Кейт бяха домакини на събитието.

Усмивките бяха широки, блясъкът ослепителен.

Кейт бе в рокля на JennyPackham, която облича за втори път. Първият бе за сватбата на престолонаследника на Йордания принц Хюсеин това лято.

Принцесата на Уелс бе комбинирала бляскавата рокля с една от любимите тиари на покойната принцеса Даяна. Вижте я в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР