В очакване на Коледа

Какво крие адвент календарът Bell HYPOAllergenic

15 November 2023

Адвент календарите отдавна са се превърнали в част от традицията на коледните празници. Основната причина за това е, че те подаряват по щипка магия всеки ден, докато отброяваме оставащите дни до Коледа.

Дали ще подарим един на себе си или ще зарадваме близките ни хора, време е да започнем да подгряваме коледната еуфория с адвент календар, защото той притежава всичко необходимо – подаръци, изненада, красота, усмивки.

В очакване на Коледа, може да зарадвате себе си или приятел с по една дневна изненада козметика за чувствителна кожа в календара на Bell HYPOAllergenic.

В 24-те прозорчета ще откриете най-популярни грим продукти на бранда и избрани разкрасяващи аксесоари. Календарът е изработен от сертифициран картон FSC, в подкрепа на устойчивото управление на горите.

В адвент календара на Bell HYPOAllergenic ще откриете 13 продукта в реален размер, 5 мини продукта и 6 аксесоарa. А ако се нуждаете от допълнителни причини, за да го изберете, ето няколко, които неминуемо ще премахнат колебанията ви:

Вдъхновяващ. Най-коледната и обичана балетна постановка Лешникотрошачката е темата на коледния календар Bell HYPOAllergenic. С нежен и елегантен дизайн, той ще привлече вниманието на всяка дама.

С любими продукти. Продуктите и цветовете в календара са избрани от самите потребители, защото това са най-продаваните артикули.

Бюджетен. Стойността на 13-те избрани топ продукти в реален размер по препоръчителни цени е 127,14лв, което го прави изключително бюджетно и атрактивно предложение.

Полезен. Аксесоарите са изключително практични и всяка дама би се изкушила да ги притежава.

 Може да се открие коледния календар Bell HYPOAllergenic в магазини dm и онлайн: https://bit.ly/Bell-Advent-Calendar

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР