Любовта им отива: Мишел Пфайфър и Дейвид Кели празнуват 30 години брак

eva.bg 14 November 2023

Снимка: instagram

„В крайна сметка, след толкова години, мисля че знам каква е тайната на успешния брак. А именно – да избереш правилния човек“, това сподели Мишел Пфайфър преди време по адрес на половинката си Дейвид Кели.

Тези дни двамата отпразнуваха 30-та годишнина от сватбата си и няма спор – намерили са се!

По повод годишнината Мишел Пфайфър сподели кадър в Инстаграм, на който е заедно със съпруга си Дейвид Кели. Към снимката тя написа – „30 years of bliss“.

Да, благословени са 65-годишната Пфайфър и 67-годишният Кели. И ето как започва всичко:

„Не смятах да оставам без деца само защото не съм омъжена“ – заявява Мишел Пфайфър в интервю през 2009 г., връщайки се към онези щастливо фатални за нея шест месеца между ноември 1992 и април 1993 г., когато изведнъж се оказва, че навръх 35-ия си рожден ден тя има всичко, за което е мечтала.

Нещата в живота винаги започват да се разплитат, когато човек вземе решение. Така се случва и в живота на Пфайфър. През ноември 1992 г. тя решава да си направи подарък за предстоящия й след около половин година 35-и рожден ден и подава документи за осиновяване на дете. С това сякаш натиска някакво вълшебно копче, което започва да сбъдва мечтите й. Два месеца по-късно, през януари 1993 г., нейна приятелка й уговаря среща с някой си Дейвид Кели, сценарист, продуцент, свестен мъж, при това – никога не се бил женил. На Мишел, обсебена от мисълта за бебето, което скоро ще бъде нейно дете, не й било никак до срещи, но фактът, че в Холивуд все още се намира свестен 43-годишен мъж, при това ерген, предизвикал интереса й и тя решила да се запознае с това чудо.

Така Мишел Пфайфър срещнала Дейвид Кели, а той й организирал истински романтична среща, като я завел на черно-белия филм „Дракула“ на Тод Браунинг от 1931 г. с легендата Бела Лугоши в главната роля. За щастие, не я бил гледал в „Брилянтин 2“, за огромна изненада на Мишел наистина бил ерген, имал невероятно чувство за хумор и за първи път от много години Жената котка прибрала ноктите си.

„Детето се появи още в началото на връзката ни и тогава наистина оцених Дейвид, защото го видях в ситуации, които разделят мъжа от момчето. Всъщност и двамата трябваше да се видим прекалено бързо в ролята на родители. Това премахна напрежението“, твърди Пфайфър.

Те имат две деца и са се научили да не приемат брака си за даденост – и до днес, поне веднъж седмично, излизат на романтична среща. А той не пропуска и ден, в който да не й изпрати букет гардении.

Честита годишнина!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР