parure: блясък в стил хай-тек

Безупречност, естественост или изящно сияние?  Този път няма да ви се наложи да избирате. Двата нови вида фон дьо тен – хидратиращият Parure Aqua и водоустойчивият Parure Extreme на Guerlain, идеално изравняват тена като при това остават съвършено незабележими.

13 May 2009

Безупречност, естественост или изящно сияние?  Този път няма да ви се наложи да избирате. Двата нови вида фон дьо тен – хидратиращият Parure Aqua и водоустойчивият Parure Extreme на Guerlain, идеално изравняват тена като при това остават съвършено незабележими.


Миналата година Guerlain представи революционния компактен фон дьо тен Parure. Ако досега не сте го ползвали, много сте загубили. Неслучайно два месеца след лансирането си във Франция, той би всички рекорди по продаваемост. Въпросното тонално средство не само привлича като диамант (името му от френски се превежда като бижу), но и го надминава по блясък. Няма как да е иначе. Не върви марка със 180-годишна история да създава други продукти, освен кралски. Три години. Точно толкова отне на красивите умове от Guerlain да измислят как да заменят талка, съставна част на обичайните прахообразни пудри, с кристални перли. Отразената от прозрачните стъклени частици светлина достига до повърхността на кожата, разкривайки нейната съвършена структура без недостатъци. Естественият блясък придава на лицето свежест и очарование и го кара да сияе като

свръхнова


Защото какво друго е „сиянието, освен чар? Нещо неописуемо, което се превръща в ненадмината, зашеметяваща красота.” Така поне твърди Оливие Ешодмезон, арт директор на марката. Като тънък познавач на женската душа, той е наясно още и че: „Жените харесват бижута, но когато стане въпрос да избират продукти, свързани с красотата, са безкомпромисни”. Ето защо двата нови фон дьо тена под формата на флуид също са ненадминат връх в изкуството на макияжа. Въпреки че резултатът е напълно естествен, сякаш никога не сте ползвали тониращо средство, сатенено меката с магична аура кожа привлича вниманието на мъжете като магнит. 


Parure Aqua SPF 20


Леката и въздушна текстура на хидратиращия фон дьо тен е като пръски морски бриз. Хладен и прозрачен, Parure Aqua „гали” кожата, правейки я копринено нежна и свежа като сочен плод. Тайната е океанска изворна вода. След дълги проучвания лаборатории Guerlain откриват чудотворен извор в древен разлом сред пластове от розов гранит, където сладка вода се смесва с океанска и бива филтрирана от пясъка. Уникалната комбинация е богата на калий и магнезий пъти повече от обикновената минерална вода, и на манган и силициев двуокис - от морската. Към невероятния хидратиращ ефект на минералния коктейл се прибавя този на обвитите в аминокиселини цветни пигменти, които перфектно се адаптират към всеки тен.


Parure Extreme SPF 25


Трябва ви съюзник, на който винаги да разчитате, ако нямате време да коригирате грима преди среща, или пък емоциите ви вземат връх. По-добър и по-безценен от водоустойчивия фон дьо тен Parure Extreme няма да намерите. Eкстрактът от рядко тибетско растение (действа енергизиращо и антистресово) в комбинация с устойчиви на влага и на себум полимери твори чудеса като гарантира перфектно матово покритие, естествено сияние и чувство за комфорт и свежест през целия ден. За  да запази цвета траен, Guerlain капсулова всеки един пигмент в много фина стъклена обвивка. Леки и матиращи пудри допълват перфектния завършек и увеличават издръжливостта на Parure Extreme на повече от 8 часа.


Отделно внимание заслужава разкошната опаковка на продуктите – истински образец на бижутерийното изкуство, премислен до последния микрон. Преливащите златни флакони са достоен аксесоар за всяка дамска чанта и неустоим must-have.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР