Тим Бъртън и Моника Белучи на кинофестивала в Рим

24 October 2023

Снимка: getty images/guiliver

Ако някой случайно се е съмнявал, че любовта между 59-годишната Моника Белучи и 65-годишния Тим Бъртън ще се окаже краткотрайна авантюра или пък трик за медийно внимание, то двамата категорично опровергават тези съмнения.

За първи път те застанаха като двойка пред фотографи, фенове, журналисти и колеги.

Двамата бяха специални гости на кинофестивала в Рим, където уважиха премиерата на филма "Diabolik Chi Sei?"

На всички направи впечатление как се държат за ръце и не се пускат, независимо дали ги карат да се снимат с тях или им задават въпроси.

Любовта я има и тя струи от всяка снимка. Събрали сме интересна галерия от двете им появи на фестивала в Рим и след като я разгледате, сме сигурни, че ще се съгласите с нас.

След развода си с Венсан Касел италианката се виждаше за кратко с френския художник Никола Лефевр, който е 17 години по-млад от нея. Двамата се разделиха, но запазиха приятелски отношения.

През лятото пък тя потвърди слуховете за връзката си с Тим Бъртън, след като на няколко пъти двамата бяха заснети от папараци. Белучи е част от каста за филма му „Битълджус“ 2, който излиза през 2024 г.

Моника признава, че обича Тим Бъртън и че това е една от срещите, които се случват рядко в живота. Двамата се запознават през 2006 г. на филмовия фестивал в Кан, но са заедно като двойка от 2022 г. Дълги години Бъртън беше с актрисата Хелена Бонам Картър, с която нямат брак, но имат две деца.

„Лично аз намирам за романтично да не си с някого през цялото време; не свикваш с него и не го приемаш за даденост“, казва Моника Белучи. А още по-романтично е да откриеш отново любовта на 59.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР