Lisca Selection есен/зима 2023

Впечатляващо бельо за бляскави жени

eva.bg 20 October 2023

Новата колекция на Lisca за сезон есен/зима 2023г няма да ви разочарова, защото отново залага на елегантни и съблазнителни дизайни.

Lisca Selection е истинско модно вдъхновение, което ще провокира желанието ви да добавите любими модели в гардероба си.

Линията „Amaze“ включва впечатляващо бельо за бляскави жени. Отличавасе с поразителна цветова палитра от черно и сребристо, колекцията е смела и секси.

Сред отличителните детайли са деликатни и геометрични бродерии, които акцентират силуета на бодитата и сутиените. Сексапилът се допълва и от специална нотка романтизъм.

Линията „Simpathy“ включва селекция от червено бельо. Кройките са чувствени, деколтета подчертано сексапилни, а комфортът е гарантиран.

За да сте сигурни, че няма компромис по отношение на удобството, push up сутиените от колекцията се предлагат с чаши от формована пяна за повдигане, контуриране и създаване на незабавен уау ефект.

Класически женствена, бляскава и с безупречно внимание към детайла, Lisca Selection есен/зима 2023г със сигурност ще накара всяка дама да се почувства уверена и силна. Изработена от луксозни материи като сатен и изящна дантела, линията „Selection“ на Lisca е идеалният избор за специални поводи или прекрасен подарък за предстоящия празничен сезон.

Вижте цялата колекция в галерията ни.

А ето и най-добрата новина - за всеки закупен комплект бельо от новата колекция в периода от 15.10 до 15.11.2023 или до изчерпване на наличността ще получите подарък бикини.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР