Мартин Скорсезе режисира Тимъти Шаламе в кампания за Chanel

eva.bg 11 October 2023

Снимка: пресофис Chanel

Ето една рекламна кампания, която следим с такъв интерес, с какъвто и дългоочакван пълнометражен филм. И въпреки че говорим за реклама на парфюм, замесените лица и имена са от такава величина, че няма как да не приковат интереса ни.

Легендарният Мартин Скорсезе режисира особено актуалния актьор Тимъти Шаламе в рекламна кампания за парфюма BLEU DE CHANEL.

Премиерата на видеото ще е на 16 октомври, а сега ексклузивно за читателите на eva.bg от Chanel предоставиха бекстейдж кадри от заснемането на кампанията. Вижте ги в галерията ни.

Във филма Скорсезе кара Тимъти да поеме по пътя на себеоткриването. Защото славата може да замъгли представите и да ни заслепи за реалността.

Тимъти Шаламе влиза в ролята на мъж, който тръгва на мисия да намери себе си, следвайки само инстинктите си.

Във видеото американския режисьор изследва деликатната амбивалентност между преекспонирането, което идва със славата и което кара актьора да живее сценарийна версия на живота си, и неговото дълбоко желание да търси автентичност в работата си.

Изпълнените с контраст сцени, заснети в черно и бяло, изобразяват двойствеността между героя като известна личност и неговата тъмна страна. Проблясъци на синьо, което символизира надеждата, са символ на оптимизъм.

Неслучайно посланието на кампанията за BLEU DE CHANEL е: „Намерете своето синьо, намерете себе си“.

Ще почакаме до 16 октомври, за да видим какво са сътворили маестро Скорсезе, талантливият Тимъти Шаламе и класиката Chanel. Но съдейки по бекстейдж кадрите, ще бъде вълнуващо, красиво и чувствено...

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР