Памела Андерсън без грим на Седмицата на модата

02 October 2023

Снимка: getty images/guiliver

Истински парад на суетата са Седмиците на модата, особено пък кулминацията им в Париж. Да отидеш на подобно събитие без да си еталон на перфектен външен вид понякога е равносилно на медийно самоубийство.

Памела Андерсън обаче е твърдо решена да удържи на думата си и да сведе до минимум грима си. Нещо повече, на ревюто на Vivienne Westwood 56-годишната звезда бе без никакъв макиаж и смело позираше пред стотиците фотографи и модни фенове.

За сметка на грима, Андерсън се бе постарала да впечатли с облеклото си. Тя бе с дълъг тренчкот и голяма шапка. Вижте я в галерията.

Наскоро в интервю Памела разкри, че има няколко причини, които са я накарали да спре да си слага грим за публични и светски събития.

Едната е смъртта на дългогодишната й гримьорка, която почина през 2019 от рак на гърдата. „Тя беше най-добрата. И след като си отиде изчезна и желанието ми да се гримирам“, казва Андерсън.

Другата причина пък е желанието й да прави точно обратното на останалите. „Наблюдавам колко много се залага на тежък грим, затова ми се прииска да дам воля на бунтарското в мен и да направя точно обратното – да не си слагам. Много е забавно и освобождаващо.

Пък и с възрастта всички започваме да изглеждаме малко странно и смешно, затова се опитвам да се смея и на себе си, когато се погледна в огледалото и се видя такава, каквото съм. Казвам си: Лелее, ето какво се случва с лицето ми…“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР