Отново е време за Whiskey Fest Sofia

Юбилейното десето издание ще се проведе от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center

02 October 2023

След рекордното издание на Whiskey Fest Sofia през изминалата година, когато над 3500 човека дегустираха кехлибарената напитка, идва време и за десетото юбилейно издание на най-голямото и престижно събитие за ценители на уиски в Централна и Източна Европа.

Whiskey Fest Sofia 2023 ще се проведе от 27 до 29 октомври във вече добре познатата територия на Sofia Event Center с участието на марки от над 15 държави.

Ще бъдат представени над 250 вида уиски от целия свят и великолепна селекция от коняк и ром, а по-запалените фенове ще могат да се запишат на един от десетките майсторски класове, водени от международни топ специалисти.

„Миналата година беше изключително важна за нас, защото успяхме да върнем фестивала след двете години на пандемия и сме изключително щастливи, че не само го върнахме, а успяхме да направим най-успешното издание до момента, за което трябва да благодарим на всички посетители. Тази година летвата е вдигната високо и нашата цел е да продължим да надграждаме и хората да намират по нещо ново за себе си при всяко следващо издание“, споделя Младен Василев, организатор на Whiskey Fest Sofia 2023.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР