Модни и музикални икони в колекцията на Tommy Hilfiger есен 2023

Едни от най-популярните американски self-made икони като Куинси Джоунс, SZA, Палома Елсесер, Амбър Валета, Девън и Стив Аоки са сред главните действащи лица на кампанията на модната къща

eva.bg 14 September 2023

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARKK SA, се завръща към корените си за сезон есен 2023. Американският моден бранд обръща ракурса към семейството като своята муза за колекцията, а от кадрите се носи полъх на модерен Americana стил, обагрен в характерните цветовете на марката - червено, бяло и синьо.

Семейството на Tommy Hilfiger се разраства, благодарение на емблематични личности като носителят на Grammy музикален продуцент и изпълнител Куинси Джоунс, SZA, Палома Елсесер, Амбър Валета, Девън и Стив Аоки с техните най-близки роднини, които представят моделите от колекция есен 2023.

„Тази кампания е отражение на ценностите на нашата модна къща, на семейната принадлежност и приобщаване. Свързали сме група от безкрайно талантливи хора, чиито силни връзки и непоколебима подкрепа един към друг ми напомнят за взаимоотношенията, които имам с моите близки.“, сподели Томи Хилфигър, основател на едноименната модна марка.

Колекцията есен 2023 съчетава съвременната визия, вдъхновена от бягството сред природата, с характерния American Cool preppy стил на марката. Топлите връхни дрехи са основен акцент за сезона. Пухеното яке New York даванов прочит на оригиналните якета от 90-те години, които привличаха вниманието със смели десени, ярки цветове и oversized модели. Утвърдените и любими силуети на бранда биват преобразени чрез нови интерпретации на принтове и класическите за бранда цветове в комбинация с TH Monogram лого мотиви.

Моделите от колекция есен 2023 на Tommy Hilfiger може да откриете в магазините на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР