Антоанет Пепе и Иво Карамански-син на почивка на къмпинг "Градина"

24 July 2023

Снимка: фотография и стайлинг Слав&Хубен

Само няколко месеца след като обявиха връзката си (и около година след реалното ù начало), Антоанет Пепе и Иво Карамански-син вече имат първия си общ дом. И колко е хубаво, че този „дом“ е всъщност каравана!

Каравана на къмпинг „Градина“, на брега на морето. Почти завършена е вече, а главен дизайнер на интериора – ориенталски и морски едновременно – е Нели Атанасова, майката на Иво, бивша гимнастичка от националния ни отбор по художествена гимнастика и телевизионна водеща на едно от популярните предавания преди години – „Огледала“.

„Благодарение на нея нашата каравана е най-уютната“ – казва Антоанет и добавя, че това лято ще успеят да използват караваната едва за около три седмици, но следващата вече…

Цялото интервю с тях четете в новия брой на EVA, който вече е на пазара.

2 КОМЕНТАРА
2
АБС
26 July 2023, 08:30

Хайде сега като сте започнали с Тончето с н на брой велики любови, н на брой деца от н на брой мъже, да напишете и за Златките, Мара отварачката и Ганито - нейни посестрими по заслуги към обществото и най-вече с нейния опит в поредната голяма велика и единствена любов. Защо ни натрапвате този морален кич и естетически кич?

1
Излагате се, Ева
26 July 2023, 08:25

Паднахте много и подценявате аудиторията си с избора на хората, за които пишете. Малка държава сме, знаем се вдички кой, как и т.н. Не ни пробутвайте безсмислени хора, моля!

ТВОЯТ КОМЕНТАР