13 въпроса към… Милена Серафимова

Победителката в инициативата на Списание EVA и Mi Amante в търсене на нова звезда

eva.bg 24 July 2023

Снимка: Фотограф Ангел Захаринов, грим Анастасия Беневрешка, коса Евелина Ковачева/ Doll house beauty, гардероб-TeAdore P, с любезното съдействие на ресторант Egur Egur

Преди около месец списание EVA и Mi Amante започнаха специална инициатива в търсене на новата звезда, която да заблести на дигитална корица на EVA. Повод беше 25-я рожден на списание EVA и 6-я рожден ден на Mi Amante.

Чрез специално създаден филтър на Инстаграм страницата на Mi Amante, всеки можеше да се заснеме и да се види като корица на списанието. А след това и да качи стори със снимката, направена чрез въпросния филтър, както и да тагне EVA и Mi Amante.

Представяме ви Милена Серафимова, която бе избрана сред стотици участнички. Тя спечели професионална фотосесия и сега блести на дигиталната корица на EVA.

Милена, какво ви накара да се включите в инициативата на списание EVA и Mi Amante?

Още когато разбрах за инициативата, я усетих като моето нещо и вярвах, че мога да спечеля, колкото и странно да звучи. Така или иначе в ежедневието си обичам често да качвам “сторита” и успях да се припозная в тази инициатива.

Вече сте звезда от корицата на EVA, това извиква ли усмивка на лицето ви?

Много се зарадвах, когато разбрах, че съм избрана и определено има усмивка на лицето ми.

 

Вярвате ли в твърдението, че „звездите са звезди, защото са високо“?

За мен “звезда” е някой, който “свети” и дава пример на хората с личния си живот - като ги мотивира и насърчава да преследват мечтите си.

Вашата страст са подреждането и интериора, разкажете повече за това, с което се занимавате?

Моята страст е да помагам на хората да подредят и организират живота си като започнат от дома си. Подредбата и организацията внасят красота, спокойствие и продуктивност в ежедневието. Аз съм професионален организатор на пространства. Това е нова услуга по нашите ширини и съм една от първите, които я предлагат в момента. Изключително много харесвам това, което правя, понеже виждам резултата, до който води - доволни, променени и усмихнати клиенти.

Като особено подреден човек какъв съвет бихте дали на една изключително разхвърляна и хаотична личност?

Бих посъветвала такъв тип хора да потърсят или да се допитат до специалист, който да им помогне. Всеки може да се научи на ред. Нужно е понякога просто някой друг да покаже как става. Няма нищо срамно да покажеш, че домът ти е разхвърлян. Подреденият дом ще промени живота ти към по-добро.

Интересувате ли се от мода, дизайнери, тенденции в облеклото? Опишете стила си в няколко изречения?

Да, като повечето жени се интересувам от мода и тенденции. В момента бих казала, че стилът ми е деведесетарски - спортно елегантен. Често може да ме видите в овърсайз костюм с маратонки. Докато работя съм с удобни или спортни дрехи.

Какво е важно за една жена, за да се чувства красива и да има самочувствие?

На първо място вътрешният ѝ свят. Нещата, които прави (работи) да я удовлетворяват и правят щастлива. Моята формула е да се занимавам само с неща, за които горя, да полагам грижа за външния си вид и да водя здравословен начин на живот. И не на последно място – усмивка!

Какви грижи полагате за външния си вид – кожата на лицето, косата?

Интересуват ме темите за скин и хеър кеър и често гледам видеа по тази тема. Имам също сутрешна и вечерна рутина за лицето, а косата е моят сигничър. За да постигна добри резултати, за мен е важно да използвам хубави и качествени продукти. Старая се да наблягам и да се доверявам на добри български марки, понеже вярвам, че трябва да поддържаме българското производство. Имаме с какво да се гордеем като българи с продукти, които не отстъпват на световните брандове.

Пътувате много, коя е любимата ви дестинация? Какво правите първо, когато сте в нова държава, град?

Обичам да пътувам и във всеки един свободен момент се стремя да го правя. Едно от хобитата ми, с които ме свързват приятели, е хубави места и хубава храна. Обикновено, когато съм на ново място, едно от първите неща е да седна в хубав ресторант и да опитам различни ястия и кухня. Любими дестинации са ми Италия и Франция.

Кого или какво следвате в социалните мрежи?

Основно следвам страници свързани с моята работа - за подредба и организация на дома, както и доста модни брандове и страници.Обичам да съм в крак с новите тенденции.

С какво са свързани най-големите ви страхове?

Гледам да не мисля за страхове. Ако имам такива, се опитвам да ги преборя и да не се поддавам на тях. Като цяло съм смела жена.

За какво използвате парите си?

Напоследък се уча на финансова култура и се дисциплинирам в тази област. Една част инвестирам в материали, свързани с работа. Друга за дрехи, пътувания, ресторанти. Обичам да се глезя с хубаво кафе и масажи, но също и се опитвам да спестявам.

Може ли любовта да бъде безусловна?

Категорично - да! Вярвам в любовта и нейната безкрайна сила.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР