Pop-up събитие на Biologique Recherche

18 July 2023

Снимка: пресофис на марката

Този уикенд се насладихме на първото за страната Pop-up събитие на Biologique Recherche – България.

В красивата обстановка на Bar & Bistro Quche, под елегантеноблак гипсофил, представителите на козметичния бранд, изтънчено и по френски, ни пренесоха в изцяло нов свят на грижа за кожата.

Събитието беше с отворен достъп и през двата дни, и беше посветено на всички приятели на Biologique Recherche. Гостите се насладихана освежаващи напитки в „The Healthy Station”,разговаряхаза козметичната си рутина през летния сезон с терапевтите на марката, а талантливият художник Иван Тодоров пренесе всички в магичен Париж, със своите ескизи и бързи скици с туш, и перо.

Акцент на тези два дни беше специалната предпремиера на новия революционен продукт за грижа за околоочния контур от Biologique Recherche - Eye Care Concealer, който гостите на събитието изпробваха за първи път в страната.

Eye Care Concealer съчетава науката и изследователския опит на бранда, за да предложи елегантно решение за ефикасна грижа на деликатната зона около очите. Продуктът не просто прикрива признаците на умора и тъмните кръгове, придавайки естествен завършек на кожата, но и работи в дълбочина за тяхното дълготрайно елиминиране.

Вижте снимки от събитието в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР