Дженифър Кулидж в зашеметяваща фотосесия за GQ

В откровено интервю пред британското издание актрисата от сериала „Белият лотос“ разкри какво й е попречило да направи сериозна кариера като по-млада, каква е ролята на мъжете в живота й и защо няма деца

eva.bg 09 June 2023

фотография: britishgq instagram

Пищната фотосесия с Дженифър Кулидж в главната роля е вдъхновена от ренесансовата живопис и ни припомня защо толкова много харесваме тази актриса, доскоро известна като „характерна“ (т.е. подходяща за епизодични роли, които обаче тя винаги правеше запомнящи се) – може би си я спомняте като трагикомичната партикралица на Манхатън, която падна от прозореца на един небостъргач, докато произнасяше култовата си реч колко е скучно вече в Ню Йорк. Със сериала „Белият лотос“ 61-годишната Кулидж обаче наистина изживя свой ренесанс и получи онова, което винаги е заслужавала – главна роля и световен успех.

В интервюто Кулидж споделя, че една от причините да няма деца е съдбата й да се влюбва все в импулсивни мъже . "Никога не съм имала до себе си тих човек, който просто да се наслаждава на живота. Такъв, който се смее на всичките ти недостатъци. Никога не избирам такъв" – казва тя и допълва, че така и не е срещнала голямата си любов. Преди известно време актрисата призна – на шега или пък не – че благодарение на ролята си в „Американски пай“, донесла й голяма популярност, е спала с „поне 200 мъже“.   "Аз съм много, много незряла. Мисля, че това ми попречи да имам деца, защото самата аз съм като дете. Може би, ако бях имала деца, щеше да ми се наложи да порасна" – казва Кулидж.

Звездата от „Белият лотос“ смята, че мъжете също така са я разсейвали и са една от причината да не направи истински блестяща кариера в по-младите си години. Другата причина, според нея, е че не е имала никаква стратегия – просто е преминавала от един проект в друг. А третата – че е позволила да бъде обвързана само с един и същ тип персонажи.

В "Белия лотос" Кулидж се превъплъщава в ролята на ексцентричната милиардерка Таня – леко комична, много истерична, винаги на ръба на депресията, но в същото време разглезена от парите си и доста властна. Смъртта на Таня в края на втория сезон на сериала предизвика огромно разочарование сред феновете, защото всички се надяваха да я гледат и в третия сезон. Ролята донесе на Дженифър Кулидж престижни филмови награди, включително Златен глобус, Еми, наградата на актьорската гилдия и наградата на критиката.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР