Анджелина Джоли на 48

eva.bg 04 June 2023

Снимка: getty images/guiliver

„Възрастта ми харесва. Наистина се чувствам по-комфортно в кожата си на 40+, отколкото когато бях по-млада. Не мога да си обясня този факт с нищо друго, освен с това, че майка ми нямаше късмета да живее много дълго. Затова гледам на възрастта като на някакъв вид победа, вместо като на нещо лошо. Нямам търпение за 50-те си. Чувствам, че ще бъдат невероятни“, сподели преди време в интервю Анджелина Джоли.

Днес тази прекрасна жена става на 48 години. Остава й още малко, за да провери колко невероятни ще са и 50-те години. Със сигурност обаче, на този етап от живота си, тя е една преживяла много, но щастлива от живота си жена.

„Имам татуировка, която гласи: „Моля се за необузданите сърца, които са държани в клетка“. Направих си я, когато бях на 20. Тогава се чувствах напълно изгубена и блуждаеща. Все още се чувствам така. Беше един следобед, когато обядвах с майка ми и тя ми цитира тези красиви думи от Тенеси Уилямс. Отидохме до студио за татуировки и оттогава тези думи стоят на лявата ми ръка. Майка ми ми напомни, че свободното и необуздано сърце са част от мен и това е хубаво. Сега знам, че това наистина е така", разказва още Джоли.

В галерията ни сме подбрали 48 снимки на Анджелина Джоли, за да отбележим 48-я рожден ден, на жената, която се подложи на толкова много операции, за да намали големия наследствен риск от рак на гърдата и да бъде колкото се може по-дълго до децата си.

„Животът ми остави както видими, така и невидими белези. И нека ви кажа – невидимите са по-страшните“, категорична е тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР