За сивите коси и усмивката на Анди Макдауъл. Защото старостта не е за страхливци

65-годишната актриса с три визии за два дни

eva.bg 30 May 2023

Актрисата Анди Макдауъл успява да ни спечели всеки път със своята непринуденост, смелост, характер и достойнството, с което носи годините си.

65-годишната звезда смени три тоалета в рамките на два дни по време на приключилия наскоро фестивал в Кан.

Две филмови премиери и едно събитие наL'Oreal бяха повод Макдауъл да покаже пак своите сиви коси и за пореден път за демонстрира как да не криеш бръчките по лицето си.

„Харесва ми да съм възрастна жена. Искрено се наслаждавам и забавлявам. И не се чувствам по-малко секси“, каза тя пред журналистите.

Да, старостта не е за страхливци и Анди Макдауъл е една от малкото звезди, които решиха да не крият посивелите си коси и да не опъват до безумие лицата си в стремеж да скрият бръчките.

„Усещам се естествена, без преструвки, комфортно, истинска. Приемам това, което съм. Странно е, но сякаш сега се чувствам по-млада, защото изглеждам естествено. Косата отговаря на възрастта на лицето ми“, каза преди време Анди Макдауъл.

И допълва: „Холивуд винаги е акцентирал на младостта и аз страдах много като актриса от този факт. Всички искаха от мен да изглеждам по-млада. А това ме наранява, защото нямам право да се приема такава, каквато съм, годините, на които съм. Истината е, че се чувствам страхотно за годините си и смятам, че съм в прекрасна форма, защото спортувам много, храня се правилно, водя активен начин на живот. Смятам, че имам право да се гордея от това, което съм, а не да се опитвам да крия възрастта си. Защо трябва да изглеждам по-млада от годините си? От мъжете не очакваме същото нещо, нали така? Дори напротив, много харесваме по-възрастните мъже, с прошарени коси, тези, които не крият годините си. Кога ще имаме същото отношение и към жените?“

Вижте тази прекрасна жена, майка, актриса, звезда в галерията ни, където сме събрали снимки от трите й изяви в рамките на фестивала в Кан.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР