Нели Анастасова обедини елита на Варна на благотворително ревю

27 May 2023

Над 300 гости от елита на Варна събра благотворително ревю на дизайнерката Нели Анастасова. Кметът Иван Портних, представители на бизнеса, администрацията, личности от сферата на образованието и артисти подкрепиха инициативата в помощ на материално-техническата база на Центъра за деца аутисти "Живот под дъгата", създаден от варненската асоциация "Да съхраним жената".

Деветдесет официални и вечерни тоалета на съществуващия вече над десет години бранд бяха показани от трийсет дефилиращи модела. 

Лице на събитието беше Мис България Свят 2022 – варненката Кристияна Йорданова.

Сред дефилиращите на модния подиум присъстващите видяха носителката на приза “Модна икона на България” за 2022 г. моделката и телевизионна водеща Дими Друмева.

На събитието, чието мото беше “Красота, мода и благотворителност – ръка за ръка”, за една вечер бяха събрани над 10 000 лв. Дизайнерката Нели Анастасова, която беше и организатор на благотворителното ревю във Варна, представи своя колекция и по време на модната седмица в Милано в двореца "Барози". През 2022 г. тя получи наградата "Best designer". 

ТВОЯТ КОМЕНТАР