Време за пикник? О, да!

20 May 2023

Снимка: Genesis

Толкова дълго отлаганата пролет може би влиза в силата си. Да повярваме, че можем да използваме почивните дни за пикник на открито със семейството или с приятелите. И да си припомним притчата за времето и вярата на свещеник от Юта, САЩ, описана от Ог Мандино.

Дълга и безпощадна суша хвърляла душите на селското население на щата в ужас. Всяка неделя те ходели в църквата да се молят на Бог за дъжд. Молел се с тях и свещеникът. Един ден те го упрекнали, че Бог не може да чуе молитвите им, а той им казал: „А вие защо не дойдохте дотук с чадъри? Просто имайте вяра.“

Така че и ние, след безкрайните дъждове, можем да призовем небето за повече слънце и радост, подготвяйки се „с вяра“.

Чудесните дизайнерски аксесоари за живот на открито могат да повдигнат духа ни. Художник, фотограф и експерт по Bento, създател на рецепти и успешни акаунти в Instagram, Sara Kiyo Popowa работи с Black+Blum повече от 2 години за разработването на чантатаи кутията Bento (това е наименованието на специфичните чанти и пособия, с които японците празнуват на открито Ханами, празника на цъфналата вишна, превърнат в истински ритуал за страната).

Комплектът включва две кутии бенто от неръждаема стомана със скрита вилица и бамбуков капак/дъска за рязане. Разполага с плъзгащ разделител също от неръждаема стомана. Включва 5 уникални рецепти, специално създадени за този модел кутии.

Дизайнерска бутилка за вода и непромокаема раница могат да допълнят радостта от съчетаването на дизайн, устойчивост и разходки сред природата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР