Супер хидратация за всички типове кожа

Люба Вангелова 15 May 2023

Снимка: пресофис на марката

В началото на лятото мисълта за предстоящите горещи сухи дни все повече определя подготовката ни за грижата за кожата. Предвид промяната в климатичните условия се налага да променим някои от стъпките в козметичната ни рутина. И хидратацията е първата от тях.

В тази задача ни подават ръка лабораториите на Vichy. Отлично познаваме хидратиращата сила на серума Minéral 89 Booster Serum, който бързо се превърна в глобален бестселър, предпочитан от всякакви възрасти. Сега марката допълва линията с хидратиращи гел-крем с 92% натурални съставки Minéral 89 72H Moisture Boosting Cream.

 Най-новият продукт в линията Minéral 89 бе представен по време на регионално събитие в околностите на Белград, където Vichy събра представители на медиите и инфлуенсъри от Сърбия, Хърватия, Словения, България и Босна и Херцеговина. Събитието бе под надслова “Природата създава, Vichy усъвършенства”, а дрескодът бе футуристичен като препратка към бъдещето, в което Vichy вече ни пренася чрез усъвършенстваните си формули за грижа за кожата.

 Защо крем?

Лекият, подсилващ кожната бариера овлажнител клинично доказано осигурява 72 часа – това са три дни – дълбока хидратация за всички типове кожа. Той доставя същата дневна доза от минерали, чиста хиалуронова киселина, витамини и сквалан на кожата, познати от формулата на серума. Minéral 89 72H Moisture Boosting Cream е разработен заради голямото търсене от страна на потребителите и дерматолозите - той укрепва, поддържа и възстановява кожната бариера (отслабена от излагане на ежедневните фактори на околната среда) в допълнение към дълготрайната хидратация.

Формула за всяка кожа

Три различни леки гел-крем формули (Hero, Rich и Fragrance Free) работят за всеки тип кожа. При нанасяне, леката формула бързо се топи в кожата, доставяйки мигновен свеж блясък, без да оставя мазни или лепкави следи. Съставките действат върху три различни слоя в кожата и включват 0,1% хиалуронова киселина, 1% сквалан, 7,3 mg милиони минерални молекули и 2,2% витамини B3 и E.

И резултатите говорят сами за себе си

Клинично доказано е, че Minéral 89 72H Moisture Boosting Cream хидратира кожата с до 60%, задържа влагата до 72 часа, възстановява кожната бариера до 60% по-бързо от нетретираната кожа и подобрява стегнатостта. Тестовете доказват, че кожата е по-мека, подхранена и успокоена, като всички тестващи жени обръщат специално внимание на текстурата на крема.

А за разгръщане на оптималния му ефект е добре да го комбинирате с хиалуроновия серум Minéral 89 Booster и околоочния крем Minéral 89 Eye Cream за свръххидратация на кожата и подобряване на цялостното й здраве.

Повече за най-новия продукт на Vichy Minéral 89 72H Moisture Boosting Cream може да научите ТУК.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР