На 79 години Робърт де Ниро стана баща за седми път

eva.bg 10 May 2023

Снимка: getty images/guiliver

Робърт де Ниро успя да изненада всички с новината, че тайно е станал баща за седми път.

79-годишният актьор го съобщи в интервю за канадска медия. На въпрос на журналист относно шестте му деца, той го поправи, че всъщност вече са седем и наскоро му се е родило бебе.

Понеже не е разкрил повече детайли, не знаем нищо повече – нито полът на бебето, нито коя е майка му, нито кога точно се е родило.

Това, което Де Ниро потвърди обаче е, че бременността не била изненада, а бебето си е било планирано.

Най-голямото дете на Де Ниро е дъщеря му Дрина, която е на 51 година. Останалите му деца са на 46 години, на 25, на 11, както и близнаци на 27 години. Те са от три различни жени.

От Грейс Хайтауър, с която бяха заедно в продължение на две десетилетия, са 25-годишeн син на име Елиът и 11-годишната му дъщеря Хелън, родена чрез сурогатна майка.

От брака си с Даян Абът е синът му Рафаел на 46 години. Докато са заедно, той осиновява дъщерята на Даян Дрина, която в момента е на 51. От дългогодишната си връзка с Туки Смит пък има две момчета близнаци - на 27.

Предполага се, че майката на настоящото седмо дете на звездата е приятелката му в момента Тифани Чен. Така че крайната равносметка е - седем деца от четири жени. 

"Харесва ми да съм баща", лаконично коментира Робърт де Ниро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР