Да изчистим зимата от лицето си

Често лицето ни издава кога наближава краят на зимата – кожата е суха, нуждае се от почистване и хидратация. Знак, че е време за необходимата грижа за съживяване и връщане на тонуса ù.

Люба Вангелова 26 April 2023

Често лицето ни издава кога наближава краят на зимата – кожата е суха, нуждае се от почистване и хидратация. Знак, че е време за необходимата грижа за съживяване и връщане на тонуса ù. Разбира се, всичко започва с почистването, затова то трябва да е прецизно – да е подходящо за типа кожа и за конкретните ù нужди. Подробно за иновациите в почистването ни запознаха в клиники Skin Line.

Какво е Geneo?

Почистване, което отключва регенеративните суперсили на кожата – това е действието на иновативната козметична процедура Geneo. Апаратът едновременно почиства и предлага решение за всеки кожен проблем. Специалната функция Oxfoliate ексфолира чрез мехурчета с кислород и ултразвук, доставя активни съставки в епидермиса и извършва лимфен дренаж за възстановяване баланса на кожата.

От друга страна, шест типа Geneo OxyPods дават персонализирано решение за всеки кожен проблем не само на лицето, но и на кожата на шията, деколтето и ръцете. Това е възможно благодарение на три различни технологии, чрез които се предлага съчетание от допълващи се основни терапии – кислородна (нежно ексфолира, подхранва и регенерира), радиочестотна (подпомага синтеза на собствен колаген, стяга и лифтира кожата) и ултразвукова (подпомага по-доброто усвояване на активните вещества, засилва клетъчния метаболизъм, дренира отоците).

Geneo процедура за всеки

Geneo Revive е най-добър за зряла кожа, намалява фините линии, подобрява текстурата и признаците на фотостареене, подобрява еластичността и здравината на кожата.

Geneo Balance е решението за мазна и акнеична кожа. Антибактериалните му свойства отстраняват замърсяванията, борят се с акнето и свеждат до минимум производството на себум.

Geneo Illuminate действа перфектно при кожа с пигментации. Уеднаквява тена, подобрява вида на пигментациите и озарява кожата.

Geneo Hydrate е най-подходящата терапия за този сезон – третира сухата и изтощена кожа. Подобрява  хидратацията и укрепва кожната бариера.

Geneo Glam – най-новата Geneo терапия. Предотвратява и намалява ранните признаци на стареене, укрепва кожната бариера и увеличава еластичността на кожата.

Geneo Detox е подходящ за редовно излагана на замърсители от околната среда кожа. Почиства и защитава, предпазвайки я от дразнителите и алергените.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР