На обонятелно пътешествие в Близкия изток

Колекцията Royals Malaki на Chopard Parfums Maison е обещание за сетивно пътешествие за откриване на най-редките и ценни съставки в Близкия изток

07 April 2023

Има аромати, които провокират желания, които преследват мечти, които търсят да събудят нови усещания и да насочат сетивността ни към непознати или отдавна забравени емоции. Всеки аромат сам по себе си е пътешествие, защото има начало, среда и завършек. Използвайки това, парфюмеристите на Chopard Parfums Maison размиват граници между страни и континенти.

Chopard Parfums Maison е луксозна марка парфюми, емблематична с естествената, позитивна и отговорна парфюмерия, която поставя природата, етиката и естествените съставки в сърцето на своята ароматна вселена. Парфюмеристи от световна класа се стремят да предложат запомнящи се ароматни изживявания, които разказват за нашата планета и хората, защитавайки най-доброто, това което природата може да ни предложи.

С ароматите от линията Malaki къщата “Maison de Parfums” представя едно обонятелно пътешествие, което почита най-емблематичните съставки в парфюмерията и арабската култура.

Комбинация от традиционна френска висша парфюмерия и емблематична ориенталска експертиза, колекцията Royals Malaki е обещание за сетивно пътешествие за откриване на най-редките и ценни съставки в Близкия изток.

Името Малаки не е избрано случайно: то на арабски означава крал. Всеки от ароматите в това семейство е насочен към мъже и жени с изтънчен вкус, способни да разберат ценността на ключовите съставки в тези аромати.

„Трябва да имате характер, за да носите тези аромати“, казва Каролайн Шойфеле.

На кръстопътя на Изтока и Запада, Royals Malaki Collection е покана да се присъедините към едно незабравимо пътешествие.

Oud Malaki e първият аромат от колецията, който е създаден през 2012 и оттогава досега има своя отвърден статус на „краля на колекцията “. Със своите скъпоценни аромати на кожа, кехлибар и тъмно дърво, Oud Malaki предлага върховния израз на Изтока среща Запада в мощен, мъжествен аромат.

Black Incense Malaki e мощен и опияняващ еликсир, разгръщащ се в луксозни слоеве от ароматни, дървесни, ориенталски опушени нотки и смоли. Обонятелна емоция, в която маслото от тамян се откроява в сърцето на композицията.

Най-новият аромат от колекцията Cedar Malaki черпи вдъхновение от две разновидности на кедър от двете страни на средиземноморския басейн: атлаският кедър, който черпи силата и величието си от тъмните, прохладни земи на планините, се среща с ливанския кедър, чиито клони се къпят в Средиземноморско слънце и ухание на море. Магьосникът, който вдъхна живот на това ново обонятелно приключение от Chopard, е главният парфюмерист Алберто Морилас.

Парфюмите може да откриете в бутик Delirium Serdica и онлайн на www.deliriumexclusive.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР