Нова „златна двойка“ на хоризонта

Анджелина Джоли и Дейвид Майер де Ротшилд. Отиват си, нали?

eva.bg 26 March 2023

Холивудската звезда Анджелина Джоли и наследникът на прочутия банкерски род Дейвид Майер де Ротшилд бяха заснети на излизане от ресторант. Макар на този етап да не се знае дали срещата им е била романтична или делова, от пръв поглед личи, че двамата са изключително красива двойка.

Според коментарите на таблоидите, не може да се отрече фактът, че 47-годишната Анджелина Джоли е облечена по-скоро за лична, отколкото за бизнес среща.

А кой е „ергенът“? Най-напред той наистина е ерген – Дейвид Майер де Ротшилд няма брак и не е известно в момента да има сериозна връзка. Дейвид е на 44 години, принадлежи към британския клон на фамилията Ротшилд, роден е в Лондон и е известен екоактивист.

През годините няколко пъти прави зрелищни кампании в подкрепа на различни каузи – през 2006 г. участва в експедиция до Арктика, за да привлече вниманието върху топящите се ледници и глобалното затопляне; през 2007 г. отива в Еквадор, за да повдигне дискусия около обезлесяването, а през 2010 г. направи пътешествие по вода от Сан Франциско до Сидни с катамаран, направен от повече от 12 000 пластмасови бутилки като фокусът на инициативата, разбира се, бе замърсяването на океаните с пластмаса.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinabradlovers)

Както е известно, Анджелина Джоли също е активист, инициатор и участник в различни кампании, свързани със сериозни обществени проблеми, така че с Дейвид де Ротшилд изглеждат съвършена евентуална двойка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР