Дженифър Гарнър: Гледайте се по-малко в огледалото!

eva.bg 24 March 2023

Снимка: instagram

Дженифър Гарнър даде някои откровени съвети за красотата, самочувствието и използването на ботокс в интервю за Harper's Bazaar.

На въпрос какви съвети за красота е получила, които са й били много полезни и които би предала на дъщерите си Вайълет на 16 години и Серафина на 13, то Гарнър отговори така:

„Моят съвет за красота винаги е един и същ: по-малко се гледайте в огледалото, по-малко се вманиачавайте. Вместо това гледайте повече света около вас, за да видите за какво бихте могли да използвате времето си, което иначе отделяте за взиране в себе си“.

50-годишната актриса и бивша съпруга на Бен Афлек е твърдо в подкрепа на естествената красота и против вманиачаването на тема външен вид.

„В сравнение с предишни времена, сега много повече се взираме в лицата си и обръщаме внимание на това как изглеждаме. Истината е, че това не ни носи особена полза.

Хората са обсебени от мисълта какви промени да направят на лицето. Затова и съветът ми е да се гледаме по-малко в огледалото. Както и да внимаваме, когато става въпрос за инжектиране на нещо в лицето. Трябва да сме разумни в това отношение и да се изчака възможно най-много, преди да се изпробва нещо от естетичната хирургия. Аз съм опитвала ботокс и повече не бих го направила. Не ми харесва лице без мимики.

Другият ми съвет е – носете по-малко грим, не крийте така отчаяно лицето си!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР