Трябва да вярваш в себе си дори тогава, когато...

...целият свят се съмнява в теб, е казал духовният учител, вдъхновил Invoke – брандът за бижута, който празнува 10-ия си рожден ден с подаръци за вас

23 March 2023

Преди 10 години започва една вълнуваща история. История за любовта между жените и бижутата, в които е закодирана изпитана във времето житейска максима – да слушаме зова на сърцето си и да следваме мечтите си. Всеки ден.

Зовът на сърцето за красота, доброта, вътрешна сила, светлина, свобода, самочувствие и увереност, които се излъчват с всяка фибра на тялото ни, предават се посредством всяко движение на ръцете ни или на кичур коса дори.

Това е Invoke (от лат. „призовавам“) и името сякаш казва достатъчно (почакайте да видите пръстените, обеците, колиетата, гривните, брошките...) за бижутерийния бранд, чийто първи търговски обект отваря врати точно на 25 март 2013 г.

Създателите му са двама ентусиазирани мечтатели, дълбоко запознати с философията на духовния учител и мистик Шри Чинмой, който казва, че трябва да вярваме в себе си дори когато целият свят се съмнява в нас. Вплитането на тази идея в ядрото на бранда е искрено желание и твърдо обещание за визия и за продукти, които ни дават погледа, от който се нуждаем – едновременно навътре към нашето емоционално женствено Аз и навън към заобикалящия ни свят, който озаряваме със стила и уникалното си присъствие.

Колекциите на Invoke са безкрайно разнолики – така че всяка жена да може да (при)познае и (пре)открие себе си, свой спомен, мечта или история в скъпоценното и майсторски инкрустирано късче благороден метал. Изработката на бижутата се извършва под микроскоп, като приоритет е не само ефектното представяне, но и дълготрайността. Цветове и форми, класика и смели експерименти, традиция и авангардност, флора и фауна, деликатна нежност и чист ясен глас, който казва „Това съм Аз“. 

Символът на бранда е птица, олицетворяваща свободата на душата. Според Шри Чинмой всяко човешко същество е водено от един вроден импулс – към интелектуална, творческа и духовна еволюция, към ежедневно надскачане на себе си. Всеки следващ ден ние се стремим, дори без да си даваме сметка, да бъдем по-добра и по-добра версия на себе си. По-добри в обичането на самите нас. Защото това е най-малкото, което можем да си дадем.

Можем да си подарим и красиво бижу, избрано за официален повод и тоалет или за предстоящия динамичен понеделник в офиса, ей така, просто защото желаем да усетим чистата и непринудена радост, да се почувстваме щастливи, вдъхновени и специални, да видим в огледалото онова пламъче в очите си – и това е в нашите ръце, повярвайте ни. Ако и вие споделяте този порив, участвайте в играта на EVA.

Бижутата не ни правят скъпи и специални, те отразяват и подчертават онова, което вече носим у себе си – любов, красота, свобода, съзидателна женска сила. И сърце, което никога няма да ни подведе.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР