Абсолютното щастие е възможно

Как ирисът и споделените житейски уроци ни помагат да отворим сърцата си, узнаваме от посланиците на Lancome

21 March 2023

Какво си мислите, когато чуете в едно изречение имената на Джулия Робъртс, Aманда Сейфред, Изабела Роселини, Лили Колинс, Пенелопе Круз, Зендая, Ая Накамура и HoYeon?! Всички те са икони на своето поколение, с неподражаема идентичност и харизма, носителки на ценности. Добавете към списъка и посланици на Lancôme.

През 2012 г. Джулия Робъртс представи на света аромата La Vie Est Belle и повече от 10 години по-късно, за първи път в историята на марката, тя събира всички посланици на Lancôme да се обединят около манифеста на щастието. Лицата в семейството на La Vie Est Belle представляват жените на Lancôme по целия свят.

Ирисът и житейските уроци

Джулия Робъртс като ментор кани новите посланици да отворят сърцата си, да споделят историите си, житейските си уроци… И да участват в създаването на ново глобално определение за щастието.

По същия начин в новата парфюмна вода La Vie est Belle Iris Absolu се отдава почит на ириса - сред най-ценните съставки в парфюмерията. Ирисът е “ментор”, който помага на всички съставки в ароматното семейство да разкрият красотата си, да отворят сърцето си и да се развият пълноценно върху кожата.

Какво направи Lancôme? Създаде силна емоционална връзка сред жените по целия свят. La Vie est Belle е усещане за идентичност и самочувствие, което си предаваме една на друга някак съвсем натурално.

Щастието е просто

Жените в семейството на Lancôme, се чувстват удобно в кожата си и се вълнуват от бъдещето си. В серия от видео портрети, част от кампанията за новото ухание, те споделят своята философия за живота и за това какво го прави красив. От тях узнаваме, че животът е такъв, какъвто сами го направим. А защо тогава не го направим красив?! И да си помагаме една на друга за това?!

Кампанията е дълбоко емоционална и затова е различна - лесно се припознаваме в жените, които ни подават ръка. Това е щастието. Или поне частица от него. Всеки ден да избираме оптимизма. Това зависи от всяка от нас, но лесно можем да станем повече.

Така неусетно се създава общност: общността La Vie est Belle по целия свят. Такава е връзката, която е създадена с помощта на Lancôme. Вибрациите на тази обща енергия на вдъхновение и избор за щастие са претворени в La Vie est Belle Iris Absolu. Дори флаконът “усеща” тази вибрация, която “образува” релефни вълни върху него. Дори саундтракът във видеото на кампанията е изпълнен от жени за жени - световноизвестна песен What a Wonderful World е интерпретирана от SebastiAn (Ed Banger Records).

В пост в Instagram Лили Колинс сподели снимки от кампанията и нарича Джулия Робъртс свой ментор

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

В едно от интервютата си споделя, че за нея щастието е капучиното, което съпругът й й приготвя всяка сутрин. Ето толкова просто и лесно може да бъде щастието.

Един аромат може да ни обедини и да ни накара да осъзнаем, че всяка от нас има основна роля за собственото си щастие, а така помага за щастието на всички. Помислете си още сега какво прави живота красив за вас?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР