Brunello Cucinelli за жената изследовател

Дамската колекция пролет/лято на Brunello Cucinelli е вдъхновена от морските униформи и дрехите на изследователи пътешественици

17 March 2023

Снимка: пресофис на марката

Дамската колекция пролет/лято на Brunello Cucinelli е вдъхновена от морските униформи и дрехите на изследователи пътешественици.

Според Каролина Кучинели, единия от творческите директори на марката, темата за изследователския дух произтича от желанието да се омекоти стилът на Cucinelli с повече флуидност, чувственост и спонтанни стилови съчетания.

Новата чувственост

Леко небрежният ежедневен костюм, който е водещ за бранда, се променя от леките чувствени материи, галещи женското тяло и създаващи съблазнителен и спокоен силует.

Към тях са добавени бродерии, апликации, пайети и ламе. За изтънченото, елегантно и дискретно луксозно излъчване допринасят материите от най-високо качество и майсторската изработка. Резултатът е едновременно функционален, комфортен, иновативен и визионерски.  

Цветовете са нежни и пастелни. Водещи са бежовите тонове на Brunello Cucinelli: от топли нюанси до такива с леко сив оттенък, подчертани графично от черно.

Те подчертават различното звучене на моделите. В колекцията присъстват и деликатни пастелни тонове на лавандула, градински чай и роза, редуващи се с нюанси на бялото, за да завършат картографирането на терените на изтънчената женственост.

Романтични и дръзки  

Плетивата, запазен знак на марката, са сътворени ръчно с уникално майсторство. Прозрачните дантели, мрежестите ефекти и очарователните рустикални материи придават на колекцията изключителна женственост.

Ефектните щампи, текстурираните бродерии и плетените на една кука стилизирани декорации, вдъхновени от морската растителност, оригиналните съчетания от напа кожи и английска бродерия, бродериите, напомнящи пустинни пейзажи, подсилват по неповторим начин женската индивидуалност.

Открийте колекция пролет/лято 2023 на Brunello Cucinelli или на luxury.mdl.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР