Furla пролет-лято 2023: изискана елегантност и цветна оригиналност

eva.bg 14 March 2023

Снимка: Furla

Furla разкрива новата кампания за пролет-лято 2023 г. „Italy by Furla“, която обединява италианското ДНК на марката с изискана елегантност и цветна оригиналност.

Furla ни отвежда на идилична почивка, разположена в италианска вила, с изглед към средиземноморския пейзаж. На този фон Furla улавя група приятели, взаимодействащи помежду си и със заобикалящата среда като източник на вдъхновение.

С участието на италианския диджей и продуцент Anfisa Letyago, кампанията бележи още една стъпка в подкрепата на жените в музиката. Базирана в Неапол, Анфиса Летяго въплъщава една от жените, от които Furla е вдъхновена. Тя е всепризнат диджей и музикален продуцент с глобален резонанс, участвала е в големи международни фестивали като Ultra, Tomorrowland, Parklife, Rakastella, Sonar и Printworks.

Снимана от американския режисьор и продуцент Belle Smith, кампанията включва серия от изображения и видеоклипове, представящи игриво и интимно усещане.

Всичко съответства перфектно на колекция пролет-лято 2023: динамична, цветна и радостна.

Меките форми и ярките цветове се открояват както при емблематичните чанти на Furla – Metropolis, 1927, Opportunity, така и при новите модели в PCU прозрачността и кожите, които са в основата на майсторството на Furla.

Продължавайки да подкрепя "She Is The Music", организацията с нестопанска цел, основана от Алиша Кийс през 2018 г., чрез финансиране на обучителни курсове за новото поколение жени музикални продуценти, Furla добавя нов етап към своя ангажимент за подкрепа на жените в музиката.

От февруари 2023 Furla даде шанс на бъдещи жени диджеи: съвременни таланти ще бъдат поканени да свирят по време на събития в магазините на бранда и ще бъдат насърчавани да създават специални плейлисти за тях, които ще бъдат достъпни и в новия Spotify канал на Furla.

Открийте колекция пролет/лято 2023 на FURLA в магазините на бул. Витоша 65, Сердика Център или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР