Кои звезди взеха децата си на Оскарите

Във вечерта на Оскарите

eva.bg 13 March 2023

Снимка: getty images/guiliver

За разлика от някои предходни издания на Оскарите, когато ставахме свидетели как актьори минават с майките си под ръка на червения килим, то тази година бе ред на децата им. Доста известни личности взеха своите наследници като придружители на Оскарите.

Салма Хайек застана пред фотографите заедно с 15-годишната си дъщеря Валентина. И двете бяха заложили на червения цвят, като по-късно за партито на Vanity Fair се преоблякоха в други рокли.

С дъщеря си по червеня килим с цвят шампанско мина и Анди Макдауъл. Тя бе взела със себе си Рейни Куоли. Ще припомним, че другата й дъщеря Маргарет вече се доказа в актьорската професия, докато Рейни печели повече успехи като певица.

С дъщеря си на Оскарите дойде и Анджела Басет, за която много хора смятаха, че ще спечели Оскар за поддържаща роля. Е, статуетката не отиде при нея, но пък със сигурност се забавлява заедно със семейството си. Освен дъщеря си Браунин, която подобно на Анджела бе заложила на виолетовия цвят в облеклото, актрисата бе придружена от сина си и мъжа си.

Колин Фарел пък бе решил да вземе със себе си 13-годишния си син Хенри. Той не можа да спечели приза за главна мъжка роля, за което искрено съжаляваме.

Но пък статуетката за най-добра мъжка роля отиде съвсем заслужено при Брендън Фрейзър, който също бе взел семейството си на червения килим. Заедно с него бяха двамата му синове и съпругата му.

Вижте снимки в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР