Бюти блиц с Поли Недкова

Актриса във Варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“, известен Ютюб влогър, ко-водещ в „Преди обед“ по bTV, с роли в сериалите „Скъпи наследници“ и „Съни Бийч“ и асистент-преподавател по сценична реч в НАТФИЗ.

16 March 2023

Снимка: Петко Мавродиев

Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?

Със сигурност на първо място е слънцезащита с най-висок фактор SPF 50. Отвсякъде ни залива информация колко критично важна е, та няма как – неизменно се мажа. Обичам и всякакви дълбоко хидратиращи кремчета, а сред грим продуктите най-ценна ми е спиралата.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Почиствам грима си с тампони за многократна употреба, използвам натурална луфа вместо гъба за баня и гледам продуктите ми да не са тествани върху животни. Разбира се, отделям за рециклиране онова, което може да бъде рециклирано.

Какво означава да си млад?

Да изпитваш интерес към деня си и хората в него. Да бъдеш любопитен и да се вълнуваш. Затова понякога се чувствам на 20, друг път – на 80. Тази сутрин се събудих на 13 и бях сигурна, че ще е добър ден. Мисля, че апатията, скуката, инертността и мрънкането са нещата, които ни състаряват.

Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?

Много харесвам дланите си. Бих променила лошия си навик да си гриза устните, той със сигурност не е приятен визуално.

Най-добрият спорт за тонус.

Който и да е спорт, е най-добрият спорт, когато го има. Усещам, че тялото е много благодарно, когато се движим. А и спортът помага първо на ума, после на физиката, така че е полезен на много нива.

Отваря ли врати визията?

Категорично отваря врати. Живеем в дигитална ера, възприемаме все повече повърхностно и филтрирано съдържание, започваме да го смятаме за норма, вместо за изключение, а човешкото същество е устроено да се стреми към съвършенство. Затова мисля, че когато действително го срещне, е много по-милостиво.

СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС: Казваш, че влогърството, воденето на кинорубрики и преподаването в НАТФИЗ са разклонения на актьорската професия. Кое твое качество ти помага да ги обединиш и да си успешна в тях?

Основната ми професия е актьорската. Успявам да правя всичко останало заради цялостната нагласа, че са една и съща професия. Ако ги делях, нямаше да мога да ги практикувам едновременно. Освен това успявам да се фокусирам много добре.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР