Наталия Кобилкина: Как да изкарате 14 февруари така, че да се влюбите отново един в друг

Десет идеи от Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина 13 February 2023

Снимка: pexel

14 февруари е само напомняне как трябва да живеете всеки ден. Споделям ви 10 идеи, които ще ви помогнат да превърнете Деня на влюбените в незабравим празник.

1. Ден на спомените -  спомнете си защо сте заедно, как стартира всичко, с какво сте спечелили другия човек? Споделете с партньора: аз се влюбих в теб, защото…, ти ме впечатли с… Понякога хората се приемат за даденост и забравят как всъщност любовта ги е събрала заедно.

2. Развивайте се заедно – винаги е интересно да правите нови неща заедно. Като например:  да вземете урок по танго, да минете курс за дегустиране на вино, да пробвате да рисувате заедно. Развитието заедно винаги дава огромна сила и желание. Помислете какво всъщност винаги ви е било интересно да пробвате и го направете.

3. Ден на релакс – дайте си един на друг възможност да се отпуснете във вана с пяна, да отидете заедно на масаж, да гледате филми по пижама, да се докосвате един друг нежно. Тук е важно и двамата да сте много отпуснати и да се наслаждавате на живота и малките неща.

4. Предприемете пътуване – тайно съберете багажа и предложете да отидете до магазина. В последния момент тръгнете към друг град, където ви чака стая в романтичен хотел и ресторант. Погрижите се за програмата и разглеждането на интересни места.

5. Направете си горещ ден - напишете три тайни желания, които никога не сте се осмелявали да направите. Рисуйте по телата един на друг, целувайте пръстите на краката си, изучавайте своите фантазии, целувайте се с шампанско в устата. Изучавайте и творете. Отидете заедно в секс-шоп и купете нови играчки, всеки избира по една играчка за себе си и една за партньора си.

6. Кино ден - изберете най-любимите си филми и ако можете организирайте прожекцията им в стар киносалон или ги пуснете вкъщи и направете заедно вкусна вечеря, някакви по-специални ястия

7. Ден сред природата – ако времето позволява, отидете на разходка в планината, пикник на снега, скачане в студена вода след гореща сауна. Изучавайте красиви места и правете професионални фотографии, позволете си да имате нови спомени.

8. Ден на изкуството – проверете къде има хубави изложби, галерии, културни събития, мюзикъли, театри, концерти… Изкуството много сближава хората и дава възможност да отключат много фина енергия.

9. Екстремен ден – направете нещо страшно, което да повиши адреналина в кръвта ви. Скачане с парашут, с бънджи, ски, скай-сърфинг… Когато двама души преживяват заедно приятни ситуации, покачващи адреналина, те могат да се влюбят един в друг много по-силно.

10. Спокоен ден - ако вие сте много работещи хора, организирайте си ден вкъщи, без бързане, със закуска, време заедно, да разглеждате гардеробите си или да отидете на шопинг…

Бъдете смели и открити в търсенето на нови преживявания заедно и тогава задължително Денят на влюбените ще стане много щастлив празник, който ще чакате с нетърпение всяка година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР