Мисия: По-добра версия на себе си

За да разкаже по-убедително историята на новия си аромат, AVON си партнира с лайф коуча Александра Създова, за да повдигне темата за личностното развитие и трансформацията ни в по-добра версия на самите нас

13 February 2023

Да търсиш своето по-добро аз е здравословна мисия, когато знаеш как да го правиш! Когато вдъхновението ти идва от желанието да помогнеш на себе си, а не да се състезаваш с другите.

Вдъхновен от развиващата се красота на пеперудата, новият EVE Become е уникален аромат, който се трансформира върху кожата ти през целия ден и ти осигурява ново изживяване всеки път, когато го помиришеш.

Точно както пеперудата се трансформира в деликатна, но мощна и уникална красота, така всяка жена се превръща в себе си чрез собственото си пътуване в живота. Парфюмеристът Frank Voelkl създаде аромат, който е метафора за уникалната красота на дамите и който издържа през целия ден с този, който го носи.

Eve Become попада в категорията плодово-флорални аромати с бленда от иновативен мускус и кралска гардения, трансформираща флоралността си от радостна към чувствена, за да създаде различно преживяване всеки път, когато вдишаш аромата.

За да разкаже по-убедително историята на новия си аромат, AVON си партнира с лайф коуча Александра Създова, за да повдигне темата за личностното развитие и трансформацията ни в по-добра версия на самите нас.

Ето какво споделя специалиста по темата кои са най-трудните стъпки, които трябва да предприемем в тази посока: „Като начало осъзнаването, че трябва да направим промяна. Понякога е много трудно първо да осъзнаем, че до момента сме живели живота си с разбирания и модели на подражание, които не са ни довели до желаните състояния и места на които бихме желали да бъдем, и след това да повярваш, че всичко е възможно да се промени. Накрая всичко, което е научено и променено трябва да се утвърди във времето, за да не се връщаме назад в своите мисли и съждения.“

Най-важно е да разберем първо, кое е най-доброто за нас, коя е тази „най-добра версия на себе си”, която искаме да постигнем и едва тогава да започнем да правим промените. Опитахме Александра Създова и коя промяна се постига по-трудно – тази в личния или в професионалния живот?

И двете сфери са свързани. Ако не сме удовлетворени в личния живот, няма да бъдем и в професионалния, неизбежно е. Когато променим себе си, ще променим и възприемането на ситуациите, ако не успеем да променим ситуацията, променяме отношението си към нея.

Единодушни сме обаче, че най-важно е първо да имаме любов към себе си и след това напълно естествено да изпращаме любов към другите. Затова в месеца на любовта, не чакайте, а подарете на себе си нещо, което ще ви усмихне и ще ви направи щастливи. Като новия EVE Become, който с всяко пръскане на аромата ще ви напомня, че сте една крачка по-близо до своето по-добро Аз и само вие сте тези, които държат ключа към вдъхновението и мотивацията да се променяте и развивате всеки ден.

За още вдъхновение по темата следете и профила на AVON в Instagram @avonbulgaria, където през целия месец те очакват вдъхновяващи послания, съвети и идеи по пътя към най-добрата ти версия!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР