„И просто ей така…“ момичетата се събраха за втория сезон

eva.bg 17 January 2023

Снимка: instagram/facebook

Снимките на втория сезон от продължението „И просто ей така…“ на сериала „Сексът и градът“ са в разгара си и трите актриси в главните роли очевидно си изкарват добре на снимачната площадка.

Сара Джесика Паркър сподели серия от бекстейдж снимки, като една от тях определено успя да спечели десетки хиляди харесвания в социалните мрежи. На нея са Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис в близък план.

Независимо от годините им, пламъкът в очите продължава да блести все така силно.

В други постове екипът на продукцията сподели кадри, от които разбираме, че Кари Брадшоу се завръща към друга стара любов от оригиналния сериал – Ейдън Шоу. Дали става въпрос за случайна среща или героите им отново ще преоткрият любовта – явно ще се пази в тайна до последно.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by And Just Like That... (@justlikethatmax)

Съвсем очаквано и тоалетите на главните героини ще са впечатляващи, затова в социалните профили на продукцията често споделят интересни моменти от снимките с акцент върху дрехите.

Вижте ги в галерията ни.

1 КОМЕНТАР
1
Хайде стига
19 January 2023, 22:44

Прилича на клошарка в голяма част от снимките, на възрастната дама с птиците на главата от "Сам в къщи". Доста прекалена небрежност и "шик", все едно се е загърнала с вехти одеала и чаршафи:-(

ТВОЯТ КОМЕНТАР